Microsoft Partner

Event: Bostad

Välkommen till ett event där vi på Business Vision tillsammans med Microsoft visar hur vi bygger beslutsstödslösningar för bostads- och fastighetsbranschen, baserat på Microsofts ledande plattform för Business Intelligence. Kom och se hur du sätter ihop egna Driftnetto- och vakansrapporter som enkelt delas i portaler eller mobilt.

Läs mer och anmäl dig här.

Event: Budget och Prognos

Plannica förbättrar och förenklar era processer kring planering, rapportering och analys. Plannica är ett tydligt, enkelt och effektivt alternativ till manuella Excelprocesser samt onödigt komplicerade och kostnadskrävande alternativ från de stora affärssystemsleverantörerna. Kom och hör oss berätta om vårt Budget och Prognosverktyg Plannica. Eventen är kostnadsfria och vi bjuder på en god frukost. Eventen kommer att hållas i slutet av maj i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer och anmäl dig här.

POWER BI UPPMÄRKSAMMAS

Lanseringen av Power BI uppmärksammas i Computer Sweden. Läs vad Tommy Flink, beslutsstödsansvarig på Microsoft i Sverige, har att säga om den nya tjänsten.

Läs mer här: Power BI – Microsofts svenskdödare?

 

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande kring Power BI.

POWER BI LANSERAS

Idag lanserar Microsoft Power BI och vi på Business Vision är lanseringspartner.

Vad är Power BI?
Power BI är en spännande ny BI molntjänst med fokus på Self Service där användare får möjlighet att upptäcka, visualisera och dela data mobilt i molnet med hjälp av Power Map, Power Pivot, Power Query, Power View samt Q&A. I första hand kompletterar Power BI Office 365.

 • Upptäck Power BI med Power Query
  Kombinera din organisations data med extern data.
 • Analysera med Power Pivot
  Modellera data med hjälp av Power Pivots In-Memory motor.
 • Visualisera med Power View och Power Map
  Visualisera din datamodell med Power View och Power Map för att få en djupare insikt.
 • Q&A
  Ställ frågor med ett naturligt språk över hela din organisations data.
 • Dela rapporter med Office 365
  Dela data och rapporter  med dina kollegor med hjälp av den molnbaserade tjänsten Office 365.

För vilka är Power BI till för?
Vi ser det som i första hand för befintliga kunder med Office 365, men även för små till medelstora företag som vill komma igång med BI (dataanalys). Power BI kan även vara en bra lösning för avdelningsspecifika lösningar  i en stor organisation.

Vilka begränsningar finns med Power BI?
Power BI ersätter inte “Enterprise Business Intelligence” utan bör ses som ett utmärkt komplement till Office 365 eller en möjlighet att utnyttja all den funktionalitet som nu finns tillgänglig i Excel 2013.
Power Query, Power View och Power Map finns tillgängligt för On-Premise lösningar – ej Q&A.

Vårt erbjudande:
Vi erbjuder en kostnadsfri workshop för att titta på möjligheterna med Power BI och utreda möjligheterna och begränsningar med Power BI för respektive kund. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

BI-konferensen 2014

Vi på Business Vision kommer även i år att delta i Microsofts BI-konferens i mars, och kommer att vara på plats både i Stockholm och Göteborg. Så här skriver Microsoft:

“Välkommen till BI-konferensen 2014 som är den 7:e i ordningen. Detta år fokuserar vi på ditt företags nästa generation av beslutsstöd.”

Ses vi där?

Anmäl dig här