Microsoft Partner

Beslutsstödsdagen 2015

Business Vision deltar på Beslutsstödsdagen i Stockholm 2015. Vi kommer att finnas på scen och i vårt upplevelserum där vi kommer att labba tillsammans. Kom och träffa oss så visar vi hur ni enkelt sätter ihop egna Dashboards och rapporter.

Vi upprepar succéerna från 2013 och 2014 och anordnar ett hands-on BI Lab på 2015 års upplaga av Beslutsstödsdagen i Stockholm den 27 Januari, 2015. Tillsammans med Microsoft visar vi våra senaste produkter och tjänster. Mer info och anmälan nedan.
Läs mer

Event: Plannica

Välkommen till ett event där vi på Business Vision tillsammans med Microsoft visar hur vi bygger beslutsstödslösningar för bostads och fastighetsbranschen, baserat på Microsofts ledande plattform för Business Intelligence. Kom och se hur du sätter ihop egna Driftnetto- och vakansrapporter som enkelt delas i portaler och mobilt.

Läs mer och anmäl dig här.

 

Event: Bostad

Välkommen till ett event där vi på Business Vision tillsammans med Microsoft visar hur vi bygger beslutsstödslösningar för bostads- och fastighetsbranschen, baserat på Microsofts ledande plattform för Business Intelligence. Kom och se hur du sätter ihop egna Driftnetto- och vakansrapporter som enkelt delas i portaler eller mobilt.

Läs mer och anmäl dig här.

Event: Budget och Prognos

Plannica förbättrar och förenklar era processer kring planering, rapportering och analys. Plannica är ett tydligt, enkelt och effektivt alternativ till manuella Excelprocesser samt onödigt komplicerade och kostnadskrävande alternativ från de stora affärssystemsleverantörerna. Kom och hör oss berätta om vårt Budget och Prognosverktyg Plannica. Eventen är kostnadsfria och vi bjuder på en god frukost. Eventen kommer att hållas i slutet av maj i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer och anmäl dig här.

POWER BI UPPMÄRKSAMMAS

Lanseringen av Power BI uppmärksammas i Computer Sweden. Läs vad Tommy Flink, beslutsstödsansvarig på Microsoft i Sverige, har att säga om den nya tjänsten.

Läs mer här: Power BI – Microsofts svenskdödare?

 

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande kring Power BI.