Karriär

Vi som jobbar på Business Vision är en grupp lagspelare med förmåga att agera på egen hand. Vi gillar att ta ansvar och leverera synliga resultat, något våra kunder värderar högt. Vårt fokus är BI som verktyg för analys och samarbete, vilket också speglar våra medarbetare som är analytiska, sociala och resultatdrivna. Vi ser möjligheter och vi vill fortsätta vara bäst på det vi gör.

Vi har två kontor som vi utgår ifrån – Stockholm och Uppsala. De flesta av oss jobbar utifrån Stockholmskontoret, men vi breddar nu vår kundbas i Uppsalaregionen och kan därför erbjuda dig som bor i Uppsala ett kontor i din närhet.

Just nu söker vi i huvudsak tre olika profiler

Senior – Seniora konsulter inom Microsoft BI och SharePoint. Vi utgår ifrån att du har mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling med fokus på IT-lösningar. Kanske har du jobbat med andra beslutsstödslösningar eller inom affärssystem och vill fortsätta din utveckling inom Microsoft.

Young professional – Du har några år i branschen och vill utvecklas inom något specifikt område såsom arkitekt, projektledare eller gränssnitt. Vi söker dig som vill arbeta nära kund och drivs av att lösa kundens behov. Vi arbetar nära våra kunder och ser vårt samarbete som ett partnerskap.

Nyexad – Är du intresserad av vad tekniken kan göra för att förbättra processer och analyser i verksamheter? Vi har jobb för dig som vill lära dig mer om Microsoft och deras produkter och som drivs av att utvecklas och jobba med ny teknik.

Personliga egenskaper
Eftersom vi alla är en del av ett team – både ute hos kund och hemma på kontoret, så är våra personliga egenskaper avgörande.

  • Analytisk förmåga
  • Ansvarstagande
  • Teamkänsla
  • Social och konsultmässig
  • Noggrann
  • Lätt att ta till sig ny kunskap
  • Att våga be om hjälp och tål kritik