Microsoft Partner

Om oss

Business Vision är ett Management- och IT-konsultföretag specialiserade på Beslutsstöd, Portaler och Power BI baserat på Microsofts applikationsplattform.

Strategi med Microsoft i fokus
Business Vision startades 1995 med fokus på lösningar inom Business Intelligence och Data Warehousing. I samband med att Microsoft stärkte sin position inom BI/DW-området antog Business Vision en Microsoft-fokuserad strategi 2007.

Idag är Business Vision ledande leverantör av lösningar och tjänster baserat på Microsofts plattform för Business Intelligence. Med Microsofts ledande plattform för Business Intelligence levererar vi helhetslösningar inom verksamhetsstyrning och affärsanalys. Utifrån vår position inom Microsoft Business Intelligence, har det varit en naturlig utveckling att komplettera vårt erbjudande med lösningar och tjänster inom SharePoint och Microsoft Power BI.

Vår kunds partner
Vi är våra kunders partner inom strategisk informationshantering. Det är i den rollen vi är som bäst – när vi i nära samarbete tar ansvar för att utveckla lösningar som förbättrar våra kunders informationsprocesser och konkurrenskraft.

Erkända
Business Vision är den första Microsoft-partnern i Europa som kvalificerat sig som Guldpartner inom Business Intelligence i samband med att Microsoft uppdaterade partnerkraven under 2010. Under två år har Business Vision även blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.