Företagsanpassad utbildning inom Power BI

Se din data på nya sätt

Power BI är ett datamodelleringsverktyg för att skapa interaktiva rapporter specialanpassade för verksamheten. Power BI har på senare år blivit marknadsledande och allt fler verksamheter vill utforska möjligheterna med verktyget.

Skapa

Power BI innehåller en stor mängd analysverktyg och kan skapa visualiseringar som gör det enklare än någonsin att analysera sin data. Det skapar nya insikter inom verksamheten - insikter som gör det lättare att ta beslut.

Samarbeta och dela

Samarbeta enkelt med ditt team och resten av företaget genom att dela rapporter på ett smidigt sätt. Det är även möjligt att dela rapporter med externa aktörer.

Få åtkomst till insikter överallt

Med Power BI kan du få tillgång till dina rapporter vart du än är eftersom det finns Power BI-appar tillgängliga.

För ett större sällskap

Business Vision har under flera tillfällen arrangerat heldagsutbildningen Dashboard in a Day tillsammans med Microsoft, där deltagarna får lära sig just verktyget Power BI. Vid dessa tillfällen deltar högst två deltagare från samma företag, eftersom utbildningen är oerhört populär. Vi vill därför erbjuda någonting speciellt, en heldagsutbildning för ett flertal deltagare från ett och samma företag. Anmäl ditt företag idag och påbörja resan mot att bli experter på Power BI!

Information

Antal deltagare:

Högst 15 stycken.


Var:

Med hänsyn till Covid-19 hålls utbildningen digitalt.


Pris:

32.000 kronor exklusive moms.


Boka en tid som passar er


Lisa Cunningham

Kontakta Lisa Cunningham om ni är intresserade av utbildningen och verkar i Stockholmsområdet.

Lisa Fåhraeus

Kontakta Lisa Fåhraeus om ni är intresserade av utbildningen och verkar i Göteborgsområdet.