Vad vi gör

Som helhetsleverantörer kan vi stödja er i hela kedjan från att hämta till visualisera data. Vi är experter på

Microsofts dataplattform, där bland annat marknadsledande Microsoft Azure och Power BI ingår.

Våra erbjudanden

Vi är din partner vad gäller alla delar inom en modern beslutsstödslösning. Vårt mantra är att det med oss ska vara enkelt att ta beslut!

Vi brinner för optimering av beslutsstöd och har gjort detta i över 20 år. Business Visions mission är att bidra till att fler företag blir datadrivna.

Modernisera er BI

Vi hjälper er att använda den senaste teknologin och de effektivaste lösningarna för Business Intelligence. Med Power BI moderniserar vi er verksamhet.

Effektivisera era planeringsprocesser

Vi effektiviserar er planeringsprocess med tre unika planeringsverktyg, Planacy, Plannica eller Microsoft Power Platform, för en mer värdeskapande process.

använd era sensorer

Med IoT hjälper vi er med t.ex. smartare energiuppföljning och effektivisering av fastigheter. Vi använder Microsoft ledande IoT-plattform för att hantera er strömmande data.

framtidssäkra er dataplattform

Vi är er molnplattformsleverantör och hjälper er att migrera till molnet, Microsoft Azure. Unikt är att vi även kan kombinera Microsoft Azure och Snowflake.

accelerera er ai

Vi kan implementera AI som en del av er beslutsprocess för att ni ska kunna få ett proaktivt beslutsfattande. Med bland annat Databricks skapar vi lösningar i världsklass.

Intelligent integrationsplattform

Med Business Visions intelligenta integrationsplattform automatiseras och anpassas flera processer samtidigt - helt efter kundens unika behov.

vI HAR GJORT DET ENKELT ATT TA BESLUT I 20 ÅR

Våra tjänster

Vi erbjuder konsulttjänster efter era behov

Vi levererar bland annat konsulttjänster inom avancerad dataanalys och visualisering, IT-arkitektur, integrationer, AI och IoT. Vi kan skräddarsy ett kompetensteam för just era utmaningar och vi erbjuder även mentoring och expertresurser.

Utbildningar och seminarium

Vi erbjuder utbildningar och seminarium för att öka kunskapen kring data och analys hos företag som vill utvecklas. Med våra kunskaper och erfarenheter vill vi hjälpa er att bli mer datadrivna.

Vi optimerar era investeringar i Microsofts BI-plattform och vi erbjuder BI som tjänst

Paketerade lösningar

Intelligent inköpsanalys

PRO(a)ACT är produktbolaget som förenklar arbetet med inköpsanalysen genom att automatisera kategoriseringen av era kostnader och förädla er data, för att ge er tid att analysera istället för att administrera.

Molntjänst för fastighetsbolag

RE(a)ACT är produktbolaget som erbjuder fyra unika moduler med ett tillhörande rapportpaket med målet att skapa ett modernt beslutsstöd för de viktigaste besluts- & analysprocesser inom fastighetsbranschen.


Inspireras av tidigare projekt