Aktuellt

Aug 2019

gold cloud platform partner

Business Vision är nu även en Gold Cloud Platform Partner till Microsoft. Vi är mycket stolta och glada för denna nivå på partnerskap och det är ett resultat av hårt arbete och dedikation!

Juni 2019

ARTIKEL - STÖDJER ER BI-PLATTFORM EN DATADRIVEN KULTUR?

I samband med att begreppet ”datadriven kultur” har vuxit sig starkt ser vi kompletterande trender inom BI för att kunna stödja denna process.

Maj 2019

en ökad datakultur i våra organisationer driver behovet av att implementera en integrationsplattform


Business Vision hjälper nu två svenska företag att bygga upp en integrationsplattform för ökad flexibilitet och kontroll på dataflödet..

Mars 2019

business visions traineeprogram

Jenny och Elin gick Business Visions traineeprogram hösten 2017. Här är deras tankar kring det första tiden hos oss!

Februari 2019

DASHBOARD IN A DAY 20 MARS anmälan i STOCKHOLM

Business Vision har blivit utvald av Microsoft att hålla deras utbildning Dashboard in a Day under år 2019. Den första utbildningen i februari blev fullbokad så ny kommer att hållas i den 20 Mars.

Januari 2019

Business VISION ÄR NU PARTNER till planacy

Business Vision har blivit partner till det starkt växande planeringsverktyget Planacy. Vi har paketerat ett starkt CPM erbjudande med Planacy tillsammans med marknadens ledande analysverktyg Power BI.

December 2018

November 2018

God jul och gott nytt år

Nu börjar det bli dags att summera året som gått och blicka framåt mot 2019 efter en välbehövlig julledighet. Traditionsenligt väljer Business Vision att stödja hjälporganisationer som julgåva till våra kunder och samarbetspartners. I år föll valet organisationen KvinnaTillKvinna och det ovärderliga arbete de gör.

Ai poc (Proof of concept)

Utforska möjligheterna med modern dataanalys. Gör det ännu enklare att ta beslut genom att proaktivt beslutsfattande.