Aktuellt

Samarbete

Samarbeten skapar ett mervärde för kunder

Samarbetet med Metry innebär att vi bygger moderna dataplattformar medan Metry samlar in data, det skapar ett mervärde för kunder. Läs mer om vad samarbetet har lett till för lösningar.

Unikt julerbjudande

Vi kommer till er och utbildar inom Power BI

Känner du en stress över att det är tidskrävande att sammanställa och visualisera data när du ska ta fram rapporter? Då är det marknadsledande verktyget Power BI lösningen för er! Just nu erbjuder vi utbildning inom Power BI ute hos företag. Till bokning och mer information via länken.

December 2019

nyhetsbrev innan juletid

Hur hjälpte vi Svensk Företagsrekonstruktion? Med vilka har vi ett nytt samarbete med i Göteborg? Vad gav vi i julklapp till våra kunder? Vad har samarbetet med Metry lett till? Läs mer om allt detta i vårt senaste nyhetsbrev!

November 2019

GRATIS HELDAGSUTBILDNING - ANALYTICS IN A DAY

Ta chansen att gå på en gratis heldagsutbildning - Analytics in a day i Microsofts och Business Visions regi. Vår VD Michael Bjelvenmark håller i utbildningen och kommer gå igenom Azure Data Factory, Databricks och Azure SQL Data Warehouse.

Oktober 2019

nyhetsbrev oktober

- jubileumsspecial

Nyhetsbrevet för oktober var ett jubileumsspecial för att fira våra 20 år i branschen. Vi delar med oss av unika nyheter som garanterat ger inspiration. Läs och inspireras!

September 2019

BUSINESS VISION 20 ÅR - INTERVJU MED VD MICHAEL

Det går fort när man har roligt, Business Vision firar snart 20 år. Läs vår intervju med vår VD Michael för att läsa om hans reflektioner kring alla våra år tillsammans.

Augusti 2019

gold cloud platform partner

Business Vision är nu även en Gold Cloud Platform Partner till Microsoft. Vi är mycket stolta och glada för denna nivå på partnerskap och det är ett resultat av hårt arbete och dedikation!

Juni 2019

ARTIKEL - STÖDJER ER BI-PLATTFORM EN DATADRIVEN KULTUR?

I samband med att begreppet ”datadriven kultur” har vuxit sig starkt ser vi kompletterande trender inom BI för att kunna stödja denna process.

Maj 2019

en ökad datakultur i våra organisationer driver behovet av att implementera en integrationsplattform

Business Vision hjälper nu två svenska företag att bygga upp en integrationsplattform för ökad flexibilitet och kontroll på dataflödet.

Mars 2019

business visions traineeprogram

Jenny och Elin gick Business Visions trainee-program hösten 2017. Här är deras tankar kring det första tiden hos oss!

Februari 2019

DASHBOARD IN A DAY 20 MARS anmälan i STOCKHOLM

Business Vision har blivit utvald av Microsoft att hålla deras utbildning Dashboard in a Day under år 2019. Den första utbildningen i februari blev fullbokad så ny kommer att hållas i den 20 Mars.

Januari 2019

Business VISION ÄR NU PARTNER till planacy

Business Vision har blivit partner till det starkt växande planeringsverktyget Planacy. Vi har paketerat ett starkt CPM erbjudande med Planacy tillsammans med marknadens ledande analysverktyg Power BI.

December 2018

God jul och gott nytt år

Nu börjar det bli dags att summera året som gått och blicka framåt mot 2019 efter en välbehövlig julledighet. Traditionsenligt väljer Business Vision att stödja hjälporganisationer som julgåva till våra kunder och samarbetspartners. I år föll valet organisationen Kvinna till Kvinna och det ovärderliga arbete de gör.

November 2018

Ai poc (Proof of concept)

Utforska möjligheterna med modern dataanalys. Gör det ännu enklare att ta beslut genom att proaktivt beslutsfattande.