Företagsanpassad utbildning inom Power BI

Se din data på nya sätt

Power BI är ett datamodelleringsverktyg för att skapa interaktiva rapporter specialanpassade för verksamheten. Power BI har på senare år blivit marknadsledande och allt fler verksamheter vill utforska möjligheterna med verktyget.

Skapa

Power BI innehåller en stor mängd analysverktyg och kan skapa visualiseringar som gör det enklare än någonsin att analysera sin data. Det skapar nya insikter inom verksamheten - insikter som gör det lättare att ta beslut.

Samarbeta och dela

Samarbeta enkelt med ditt team och resten av företaget genom att dela rapporter på ett smidigt sätt. Det är även möjligt att dela rapporter med externa aktörer.

Få åtkomst till insikter överallt

Med Power BI kan du få tillgång till dina rapporter vart du än är eftersom det finns Power BI-appar tillgängliga.

För ett större sällskap

Business Vision har under flera tillfällen arrangerat heldagsutbildningen Dashboard in a Day tillsammans med Microsoft, där deltagarna får lära sig just verktyget Power BI. Vid dessa tillfällen har det endast fått delta högst två deltagare från samma företag, det för att så många företag som möjligt ska kunna erhålla och sprida kunskapen vidare till sina anställda. Det vi har märkt är att utbildningen är oerhört populär och vi vill därför kunna erbjuda någonting speciellt. Erbjudandet innebär att vi kommer hålla i heldagsutbildningen för ett större antal deltagare från ett och samma företag.

Information

Antal deltagare:

Högst 15 stycken.


Var:

På ert kontor. Reseavgifter kan tillkomma vid längre resor.


Pris:

32.000 kronor exklusive moms.


Boka en tid som passar er

Lisa Cunningham

Kontakta Lisa Cunningham om ni är intresserade av bokningar i Stockholm.

Lisa Fåhraeus

Kontakta Lisa Fåhraeus om ni är intresserade av bokningar i

Göteborg.