Fyra snabba med Johanna

Här nedan kan du läsa tre snabba frågor med Johanna om hur det är att arbeta med BI & Analytics hos just oss!

Lediga tjänster
Fyra snabba med Johanna

Vad är din roll på Business Vision idag?

Jag arbetar som konsult i olika kunduppdrag, främst i arkitektroller inom Data & Analytics. Dessutom har jag även interna roller som produktansvarig för vår partner Snowflake, är kundansvarig samt medlem i vårt arkitektforum.

Vad driver dig att ständigt fortsätta utvecklas inom Data & Analytics?

Min egen nyfikenhet och att det är ett område där det händer massor hela tiden så det är ett måste och ett nöje att hålla sig a jour med teknikutvecklingen.

Hur upplever du att Business Vision stöttar dig i din kompetensutveckling?

Genom utmanande konsultuppdrag där jag lär mig nya saker varje dag och genom att jag kan lägga tid på att utbilda mig själv, omvärldsbevaka och delta på kurser och konferenser.

Om du får frågan varför du valt att arbeta på just Business Vision, vad svarar du då?

Jag gillar det decentraliserade upplägget som innebär att den som vill, utöver sin konsultroll, kan vara högst delaktig i och ansvarig för områden som intresserar en, till exempel inom affärs- och kompetensutveckling. Hos Business Vision finns ett entreprenörstänk som tilltalar mig.

Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter. Vi letar alltid efter modiga vänner med hjärtat på rätt plats som vill arbeta i en spännande bransch! Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen.