Samarbetspartners

Här presenterar vi våra samarbeten. Vi är stolta över att vara samarbetspartner med flera innovativa företag.

Microsoft - Världens största företag inom programvaruutveckling

Vi är stolta över att ha samarbetat med Microsoft i över 10 år. Vi är en av Microsofts närmaste partner inom Data och AI. 2019 blev vi även guldpartner inom Gold Data Analytics, Gold Cloud Platform och Gold Datacenter vilket innebär att vi är ett av de företag som uppnått den högsta kvalitetsnivån i Microsofts Partnerprogram. Vidare innebär det att vi uppfyllt alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högst uppsatta partners och att vi kan förmedla det värdet till våra kunder.

Planacy - En enklare och mer värdeskapande planeringsprocess

Sedan 2018 har vi haft ett samarbete med Planacy - en planeringsplattform som kan anpassas efter verksamhet och behov. Plattformen bidrar till att proaktivt blicka framåt och göra verksamheter mer framgångsrika genom att arbetet med budget, prognos och planering blir enklare och mer värdeskapande. Vi implementerar Planacys planeringsplattform och tar fullt ansvar för leveransen. Vi ser det här samarbetet som en naturlig del av våra erbjudanden, då vi med vår gedigna kompetens inom Business Intelligence kan skapa ett komplett beslutsstöd med hjälp av data från Planacy i kombination med Power BI.

Databricks -Förenklar arbetet med data och AI för snabbare innovation

Databricks startades av Apache Spark-grundarna och är en analys- och samarbetsplattform med ett användarvänligt gränssnitt som processar stora mängder data, vilket förenklar arbetet med bland annat Machine Learning. Fördelen med plattformen är att man kan använda sig av många olika språk som Python, R, Scala och SQL. Plattformen gör det dessutom lätt att arbeta med crossfunktionella team, då flera kan arbeta samtidigt i en gemensam arbetsyta. Vi använder oss av Databricks när kunder har stora datamängder och vill kunna analysera eller skapa maskininlärningsmodeller på deras data.

Metry - Hjälper fastighetsbranschen att bli mer energismart

Metry digitaliserar tillgången till energidata och hjälper fastighetsbranschen att bli mer energismart genom att samla in data från företags egna nätbolag och från smarta och manuella mätare för att sedan skicka informationen vidare dit det önskas. Samarbetet som innebär att Metry samlar in data och vi bygger moderna dataplattformar, är någonting vi anser skapar ett mervärde för våra kunder. Samarbetet har även lett till att vår molntjänst för fastighetsanalys, RE(a)ACT tillsammans med data från Metry och information från övriga affärssystem gör att vi kan leverera en komplett tjänst till våra kunder.

Lytiqa - Hjälper företag att utnyttja nya teknologier i molnet

Lytiqa specialiserar sig på att hjälpa organisationer att nyttja nya digitala tjänster i molnet för dataanalys. Vi driver tillsammans med Lytiqa produktbolaget Wavelet, som erbjuder inköpsanalystjänsten PRO(a)ACT och B2B-tjänsten DATARELAY och vi driver även flera av våra molntjänster tillsammans.

Snowflake - En arkitektur som är byggd för molnet

Snowflake är en datalager-tjänst som är kraftfull, enkel, kostnadseffektiv, oändligt skalbar och har en unik arkitektur byggd för att kunna dra nytta av alla fördelar med molnet. För datadrivna företag innebär det säker datadelning, minskad administration och prissättning per sekund. Tillsammans med Snowflake levererar vi lösningar med en unik arkitektur designat för Microsoft Azure.

Insight Software - Ledande aktör för finansiell rapportering

Insight Software förvärvade Jet Global som är produktägare av Jet Analytics, ett unikt automation-verktyg som enkelt går att koppla ihop med Microsofts CRM- och ERP-system för att möjliggöra Business Intelligence. Tillsammans skapar vi möjligheter för företag som redan använder sig av Microsoft Dynamics NAV, genom en snabb uppkoppling till verktyget kommer företaget åt färdiga projekt med kuber, datalager och rapporter som är anpassade för rapportering och analys.

Digital Nordix - Tillhandahåller robust Iot-uppkoppling

Företaget Digital Nordix är en IoT-operatör som levererar robusta IoT-uppkopplingar i form av abonnemangstjänster i flera länder. Tillsammans med Digital Nordix kan vi leverera helhetslösningar inom IoT-området.

TimeXtender - Automatiserad och kraftfull plattform för data management

TimeXtender erbjuder en automatiserad och kraftfull plattform för data management som gör det möjligt att implementera och underhålla ett framtidssäkrat datalager på ett bättre sätt med en maximal hastighet. Samarbetet möjliggör en snabbare utvecklingstakt inom hela ETL-konceptet som innebär att Business Vision med hjälp av TimeXtenders plattform kan halvera projektets tid. Det unika med plattformen är att den är adaptiv och kan kopplas upp mot alla olika system, som kan skilja sig åt hos varje unik kund.