Snowflake-bloggen

Välkommen till vår blogg! Här kan du lära dig allt om Snowflake,

dataplattformstjänsten med en unik arkitektur som är byggd för molnet

Snowflake

Tusentals företag använder Snowflake Cloud Data Platform för att få insikter från all deras data. Snowflake förser verksamheter med en enda integrerad plattform som erbjuder ett unikt datalager byggt för alla moln. Med plattformen får ni en omedelbar, säker, styrd åtkomst till hela företagets nätverk av data samt en arkitektur som möjliggör en uppdelning av olika dataflöden, som exempelvis gör att ni kan utveckla moderna dataapplikationer. Läs mer om Snowflake här.


Business Vision är partner till Snowflake och tar ett heltäckande ansvar för implementationen. Speciellt är att vi på Business Vision är experter på Microsofts dataplattform och bygger dataplattformar genom en kombination av Microsoft Azure och Snowflake. I denna kombination kan förutom Snowflake, till exempel Azure Data Factory, Azure DevOps och Power BI ingå.

Snowflake Secure Data Sharing

Kraven på hantering av data har skärps åt. Det är viktigare än någonsin att dela data på ett säkert sätt, Moderna verktyg blir högst aktuellt, där datadelning inte kompromissar med säkerheten. Läs om hur ni delar data snabbt och säkert.

Varför Snowflake Cloud Data PLatform?

Vad är egentligen Snowflake och varför är dataplattformstjänsten så framgångsrik som den faktiskt är? Läs vårt första blogginlägg där vi dyker djupare i hur Snowflake optimerar er verksamhet.