Snowflake-bloggen

Välkommen till vår blogg! Här kan du lära dig allt om Snowflake,

dataplattformstjänsten med en unik arkitektur helt konstruerad för molnet

Snowflake

Tusentals företag använder Snowflake Cloud Data Platform för att få insikter från all deras data. Snowflake förser verksamheter med en enda integrerad plattform som erbjuder ett unikt datalager byggt för alla moln. Med plattformen får ni en omedelbar, säker, styrd åtkomst till hela företagets nätverk av data samt en arkitektur som möjliggör en uppdelning av olika dataflöden, som exempelvis gör att ni kan utveckla moderna dataapplikationer. Läs mer om Snowflake här.


Business Vision är partner till Snowflake och tar ett heltäckande ansvar för implementationen. Speciellt är att vi på Business Vision är experter på Microsofts dataplattform och bygger dataplattformar genom en kombination av Microsoft Azure och Snowflake. I denna kombination kan förutom Snowflake, till exempel Azure Data Factory, Azure DevOps och Power BI ingå.

Webinar: Snowflake och IoT

Med Snowflakes smidiga gränssnitt är det lätt att sätta upp och

komma igång med IoT. Vi lär dig hur under ett 30-minuters webinar!

Fem anledningar att välja Snowflake The Data Cloud

Tycker du det är klurigt att greppa varför du ska välja just Snowflake The Data Cloud? Vi har listat fem essentiella punkter som kommer hjälpa dig i ditt val.IoT i Snowflake


Har du en vision om att komma igång med IoT för att effektivisera er verksamhet och börja arbeta mer proaktivt? I denna bloggpost kan du läsa om hur ni arbetar med IoT i Snowflake och om fördelarna med att göra det.

En kraftfull kombination


Vi kombinerar Snowflake Cloud Data Platform med Microsoft Azure. Den kraftfulla kombinationen erbjuder ett effektivt sätt att hantera de växande datamängder och diversifierade analysbehov som finns hos de flesta företag idag.

Snowflake Secure Data Sharing


Kraven på hantering av data har skärps åt. Det är viktigare än någonsin att dela data på ett säkert sätt, Moderna verktyg blir högst aktuellt, där datadelning inte kompromissar med säkerheten. Läs om hur ni delar data snabbt och säkert.

Varför Snowflake?

Vad är egentligen Snowflake och varför är dataplattformstjänsten så framgångsrik som den faktiskt är? Läs vårt första blogginlägg där vi dyker djupare i hur Snowflake optimerar er verksamhet.