Power BI

Vad vi erbjuder

Power BI Mentoring

Power BI Mentoring är en paketerad tjänst och riktar sig till företag som har ambitioner att utbilda anställda att bli skickliga inom Power BI. Detta kan göras i flera format, exempelvis genom en eller flera workshops där vi handleder och utbildar er i hur man skapar användarvänliga rapporter och dashboards. Fokus ligger på att lära ut best pratice kring modellering, storytelling och visualisering och vi erbjuder även stöd kring frågeställningar avseende Power BI Governance, deployment-strategier samt licensieringsfrågor.


Ladda ner PDF:en nedan för att läsa mer om hur vi kan göra er skickliga inom det marknadsledande analys- och visualiseringsverktyget.

Ladda ner vår PDF

Power BI consulting

Ni kan anlita en av våra utmärkta Power BI-konsulter på hel- eller deltid för att komma igång med produktionen av rapporter. Antingen på plats hos er eller på distans. Detta erbjudande kan med fördel till exempel kombineras med nedanstående erbjudande om workshop.

Påbörja ditt Power BI-projekt med workshop

Under en kostnadsfri halvdagsworkshop kan vi demonstrera hur ni kan förflytta hela er rapportering till Power BI. Vi går tillsammans igenom er nuvarande lösning, datakällor, affärsregler samt nya behov för att sedan kunna lämna en kostnadsuppskattning och tidsestimat för hur en sådan förflyttning skulle kunna ske.


Ladda ner vår PDF för mer information om workshopen.

Ladda ner vår PDF

Vill du läsa om våra tidigare lösningar hos våra kunder?

Lisa Cunningham

Marknad- & försäljningschef

Boka ett möte

Kontakta Lisa för att diskutera era behov,

utmaningar och mål.