Power BI

För att erhålla nya insikter och fatta välgrundade beslut är det vitalt

att arbeta i marknadsledande analys- och visualiseringsverktyg som Power BI

Vad vi erbjuder

Kom igång med Power BI genom vårt startpaket

För att få ett bättre beslutsunderlag och en möjlighet till utvärdering erbjuder vi ett startpaket och en kostnadsfri workshop. Det är den absolut bästa starten för att komma igång med Power BI.

Expertresurs inom Power BI

Ni kan anlita en av våra utmärkta Power BI-konsulter på hel- eller deltid för att komma igång med produktionen av rapporter, antingen på plats hos er eller på distans. Läs mer om våra konsulttjänster via knappen nedan.

Power BI Mentoring

Power BI Mentoring är Business Visions paketerade tjänst och riktar sig till företag som har ambitioner att utbilda anställda för att de ska bli skickliga inom Power BI. Detta kan göras i flera format, t.ex. genom en eller flera workshops där vi handleder och utbildar er i hur man skapar användarvänliga rapporter och dashboards.


I vår PDF finns mer detaljerad information om Power BI Mentoring. Ladda ner den via knappen!

Nyfiken på Power BI Mentoring?

Ta en titt på videon för att förstå hur Power BI Mentoring fungerar!

Företagsanpassad utbildning inom Power BI

Det här är en perfekt heldagsutbildning för din verksamhet som har flera anställda som vill bli experter på Power BI. Utbildningen är en heldag och kombineras med undervisning, eget laborerande i verktyget och support av våra Power BI-experter för att lära sig det på bästa sätt. Läs mer om utbildningen via knappen och boka er tid idag.

Kundcase - HSB Stockholm

Business Vision skapade en överskådlig rapport i Power BI som gör att HSB Stockholm numera är

mer proaktiva och effektiva i sitt arbete. Läs mer om caset via knappen!

Lisa Cunningham, Partner / Marknad- och Försäljningschef

Boka ett möte

Boka gärna ett möte med Lisa för att prata om Power BI Mentoring, startpaket & workshops eller bara diskutera era behov, utmaningar och mål kring Power BI.