bli mer datadriven

Ta reda på hur er organisation kan sluta gissa och bli mer datadrivna

hur blir man mer datadriven?

Business Vision har fokuserat på fyra områden för att kunna stödja våra kunder med uppbyggnaden, vidareutvecklingen samt förvaltning av ett modernt Data Estate.

Datawarehousing

Business Vision har lång erfarenhet av att leverera datalager och våra konsulter genomgår en gedigen utbildning i att följa vår metodik och projektmodell. Resultatet av detta hantverk att strukturera data för analys är ännu och kommer fortsatt att vara kärnan i ett modernt Data Estate

SQL Server teknologiexperter

Vi på Business Vision vill verkligen utnyttja kraften i SQL Servers plattform för att erhålla högre tillgänglighet eller anpassad tillgänglighet för kallt data, bättre prestanda och högre säkerhet. SQL Server-plattformen är fylld med fantastiska teknologier som exempelvis Columnstore Index, Stretch database, Data Masking och Always-on som bör utnyttjas i ett modernt datalager.

Cloud Integration

Inhämtning av ostrukturerad och strömmande data eller all data, som krävs för att kunden ska bli datadriven, har lett till att vi byggt upp kompetens kring Microsoft tjänster för IoT som exempelvis IoT Hub, Stream Analytics samt Azure Event Hubs och Azure Functions.

Big Data

För att hantera effektiv lagring, och bearbetning av ostrukturerat data, så krävs kompetenser kring Big Data-verktyg såsom Azure Data Lake, Azure SQL DW samt Azure Databricks. Dessa kraftfulla verktyg kompletterar det traditionella datalager i SQL Server eller Azure SQL DB.

Michael Bjelvenmark

Michael är VD på Business Vision med mångårig erfarenhet att hjälpa företag att bli mer datadrivna. Kontakta gärna för frågor, möte eller ett kort webinar.