nyttja möjligheterna med azure

80 procent av organisationer idag strävar till att ha en molnstrategi

Vår process för att hjälpa företag att migrera till molnet har vi döpt till AwA, Azure with Azure. Det är ett erbjudande för att hjälpa nya och befintliga kunder att enkelt och tydligt kunna tillvarata möjligheter med molnet. I ett nära samarbete med er personal leder och deltar våra Azure-arkitekter i transformationsprocessen för att skapa den bästa lösningen utefter era önskemål och förutsättningar.

Varför

Business Vision ser tre huvudanledningar varför företag bör transformera sin Business Intelligence till Microsoft Azure

FLEXIBILITET

skalbarhet

SÄKERHET

Dels handlar det om kostnadsbesparingar gällande infrastruktur och mjukvaruplattformar för BI samt flexibiliteten i att kunna möta nya krav som kräver omedelbar skalning av infrastruktur. Istället för att börja stort och betala för servrar som kostar mycket pengar utan vetskap om man kommer nyttja den fulla kapaciteten, så kan man istället skala kapaciteten exakt efter det behov man har över tid. En stor fördel är också möjligheten att alltid kunna tillhandahålla sig den senaste teknologin från Microsoft som sker löpande per automatik utan behov av interna initiativ.

hur

Nedan är en kort beskrivning av själva flödet för att bli "Cloud Ready".

AwA har färdigpaketerade processer, som tagits fram i nära samarbete med Microsoft Sverige, för att analysera och flytta befintliga BI-lösningar och datalager till Power BI och Azure. Det finns även färdiga processer för att komma i gång med IoT och AI samt att flytta er infrastruktur för er BI plattform till Azure.

Läs mer om ett av våra tidigare projekt med azure

Michael bjelvenmark

Michael har mångårig erfarenhet av utveckling och migrering till Azure. Kontakta Michael direkt för att få svar på era frågor.