Vad vi gör

Våra erbjudanden

Vi är din partner vad gäller alla delar inom en modern beslutsstödslösning. Vårt mantra är att det med oss ska vara enkelt att ta beslut!

Vi brinner för optimering av beslutsstöd och har gjort detta i över 20 år. Business Visions mission är att bidra till att fler företag blir datadrivna.

Modernisera er BI

Vi hjälper er att använda den senaste teknologin och de effektivaste lösningarna för Business Intelligence. Med marknadsledande verktyg kan vi modernisera er verksamhet.

Effektivisera era planeringsprocesser

Vi digitaliserar er planeringsprocess för att den ska bli mer effektiv och värdeskapande.

accelerera er ai

Vi kan implementera AI som en del av er beslutsprocess för att ni ska kunna få ett proaktivt beslutsfattande.

framtidssäkra er dataplattform

Vårt erbjudande för att hjälpa er att migrera till molnet, Microsoft Azure. Vi är er molnplattformsleverantör och kan leverera samtliga verktyg som tjänst.

använd era sensorer

Med IoT kan vi hjälpa er med bland annat smartare energiuppföljning och effektivisering av fastigheter.

vI HAR GJORT DET ENKELT ATT TA BESLUT I 20 ÅR

Våra tjänster

Vi erbjuder konsulttjänster efter era behov

Vi levererar bland annat konsulttjänster inom avancerad dataanalys och visualisering, IT-arkitektur, integrationer, AI och IoT. Vi kan skräddarsy ett kompetensteam för just era utmaningar och vi erbjuder även mentoring och expertresurser.

Utbildningar och seminarium

Vi erbjuder utbildningar och seminarium för att öka kunskapen kring data och analys hos företag som vill utvecklas. Med våra kunskaper och erfarenheter vill vi hjälpa er att bli mer datadrivna.

Vi optimerar era investeringar i Microsofts BI-plattform och vi erbjuder BI som tjänst

Paketerade lösningar

Intelligent inköpsanalys

PRO(a)ACT är produktbolaget som förenklar arbetet med inköpsanalysen genom att automatisera kategoriseringen av era kostnader och förädla er data, för att ge er tid att analysera istället för att administrera.

Molntjänst för fastighetsbolag

RE(a)ACT är produktbolaget som erbjuder fyra unika moduler med ett tillhörande rapportpaket med målet att skapa ett modernt beslutsstöd för de viktigaste besluts- & analysprocesser inom fastighetsbranschen.


Inspireras av tidigare projekt