modernisera bi

Ta hjälp att börja använda den senaste teknologin och de effektivaste lösningarna för Business Intellgence

Vi är experter på front-end leveranser och kan hjälpa er organisation att få nya insikter.

Analys- och visualiseringsverktyg är avgörande för att kunna bli en mer datadriven som organisation. Graden av enkelhet för att ta fram insiktsfulla rapporter ställer höga krav på underliggande faktorer som datamodellers struktur, komplexitet, namnterminologi och definition av centrala affärsregler.Varför Power BI och visualisering?

Power BI är marknadens ledande analysplattform från Microsoft. Kärnegenskaperna hos Power BI är dess förmåga till mobilitet, interaktivitet samt visualisering. För att lyckas med kvantitativ analys måste man också vara bra på visualisering. Även om vi har 5 olika sinnen är synen den överlägset största källan till intryck under vår dag. Detta innefattar även att se mönster och göra analyser. Våra konsulter på Business Vision är utbildade och certifierade inom Power BI.

marknadsledande

POWER BI STÅR SIG BRA MOT KONKURRENTERNA (VÄLDIGT BRA TILL OCH MED)

Varje år publicerar det globala analysföretaget Gartner en rapport över de bästa analys- och visualiseringsverktygen på marknaden. Microsoft har med Power BI de senaste åren tagit ett rejält kliv till att blivit den absolut bästa och mest ansedda applikationen när det kommer till analys och visualisering.

power bi mentoring - hur kan jag få min organisation att leverera bra beslutstöd?

Power BI Mentoring är en paketerad tjänst som riktar sig mot företag som har ambitioner att ha anställda internt som kan bli skickliga inom Power BI. Detta kan göras i flera format, exempelvis workshops där vi handleder och utbildar i hur man skapar användarvänliga rapporter och dashboards. Fokus ligger mycket på att lära ut best pratice kring modellering, storytelling och visualisering. Våra mentorer hjälper även till med frågeställningar avseende Power BI Governance, deployment-strategier samt licensieringsfrågor.

Hur förflyttaR vi vår BI plattform till Power BI?

AwA Cloud BI är en färdig process där kunden tillsammans med Business Visions arkitekter analyserar befintlig lösning och önskat resultat. Business Vision levererar och implementerar förflyttningen så att ni enkelt kan börja arbeta med en modern plattform för analys och uppföljning.

Läs mer om ett tidigare case vi gjorde hos HSB kring Power BI.

mED datarelay levereraS data till externa användare

DATARELAY är vår BI-tjänst som är speciellt utformad för att ge verksamheter möjligheten att kunna erbjuda analyser och insikter till sina externa användare på ett snabbt och enkelt sätt. Användare kan ta del av analyser via interaktiva och automatiskt uppdaterade Power BI-rapporter eller genom vanliga statiska filer som PDF, PowerPoint, Excel, Word m.fl. Läs mer på DATARELAYs hemsida.

Ge din organisation möjligheten att få nya insikter

Oavsett verktyg i Microsofts BI-plattform (SharePoint, SSRS, Excel med flera) kan vi hjälpa er organisation att få nya insikter. Vi är experter på att bygga beslutstödsplattformar där vi integrerar in de rapportverktyg er organisation har tillgängligt.

VI ÄR INTRESSERADE AV ATT HÖRA OM NI HAR NÅGRA FRÅGOR KRING HUR NI KAN MODERNISERA ER NUVARANDE BUSINESS INTELLIGENCE


LISA CUNNINGHAM

Lisa är Partner och ansvarig för vår marknad- och försäljning.