VILKA ÄR VI

Vi har varit verksamma inom Business Intelligence och data warehouse sedan vår start 1995. Vi eftersträvar positionen som våra kunders partner inom Business Intelligence och vårt mål är att i nära samarbete med våra kunder skapa lösningar som gör skillnad. Vi är stolta över att jobba tillsammans med några av Sveriges ledande varumärken inom branscher som Bank och Försäkring, Telecom, Fastigheter, Retail och Industri samtidigt som vi är Guldpartner med Microsoft.

våra värderingar

trovärdighet

att vi ska vara specialister på de plattformarna som våra leveranser baseras på. Därför har vi valt att enbart fokusera på Microsoft BI, Data och AI plattform. Vi är en av de närmsta partners till Microsoft Sverige inom Data och AI.

hjärta

Vi vill att våra kunder ska kunna ta tillvara på möjligheterna med ny teknologi. Genom Cloud Migration ska våra kunder kunna erhålla en kostnadseffektivisering och skalbarhet för din BI- och dataplattform samt ha råd att börja nyttja ny teknologi som AI och IoT.

mod

Att hela tiden våga utmana vår egen affärsmodell. Vårt arbete med att ta fram molntjänster inom BI är en stor förändring i affärsmodell för oss som traditionellt konsultföretag.

Arbeta hos oss

Är du intresserad av att arbeta eller att skriva uppsats hos oss? Läs mer om vilka tjänster vi söker!

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE


Michael Bjelvenmark

ceo & partner


Kristin Hansson

coo & Partner
Kim Grandell

Produktägare & certifierad data scientist


john hagelin

CEO Business Vision Innovations STHLM


Lisa Fåhraeus regionsansvarig GöteborgHUR BÖRJAR VI VÅR RESA IHOP?

kontakta oss

Nyfiken kring vilka vi egentligen är eller bara vill veta mer än det som står på denna sida? Fyll i kontaktformuläret bredvid och ett meddelande med vilka utmaningar ni står inför så kontaktar vi er snarast!