bli en av oss

vad roligt att du vill bli en del av business vision

Business Vision vill bidra till att fler företag blir datadrivna. Med mod erbjuder vi moderna och smarta helhetslösningar så att våra kunder kan ta upplysta beslut i en komplex vardag. Vi verkar som en trovärdig partner till beslutsfattare i stora och små organisationer. Vi möter alltid våra kunders utmaningar med hjärta!

42 %

kvinnor (fler är varmt välkomna).

41

fantastiska kollegor

BV är faddervärdar till en BI-kupa.

36

snittålder

Mejla oss din ansökan! Vi letar alltid efter härliga nya kollegor!

Ansök till våra aktuella tjänster

business vision

Vi hjälper våra kunder att ställa rätt frågor och ta rätt beslut genom att ge dem verktygen för att förstå sin verksamhet bättre - och det är något vi verkligen brinner för. Vi är våra kunders partner vad gäller alla delar inom modern BI!


Vi arbetar med marknadsledande kunder inom flera branscher och du får en unik möjlighet att få ta del av deras affärskritiska utmaningar och mål.


Är du ute efter en dynamisk arbetsplats där ditt engagemang och dina initiativ värdesätts högt ska du inte tveka att gå igenom våra lediga tjänster nedan. Vi är alltid på jakt efter fantastiska medarbetare så hittar du ingen tjänst ute just nu får du gärna skicka in en spontanansökan.

vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där du kommer att utvecklas och lära dig det senaste inom modern BI. Du kommer att ställas inför utmaningar men alltid ha härliga och kunniga kollegor nära tillhands. Vi på Business Vision sätter våra konsulter i fokus. Vi kompetensutvecklar och coachar kontinuerligt då vi vill att du ska trivas och utvecklas i din roll som konsult hos oss. Vi ser också till att uppleva spännande och roliga saker tillsammans då vi helt enkelt tycker det är kul!