47 %

kvinnor (fler är varmt välkomna).

45

fantastiska kollegor

BV är faddervärdar till en BI-kupa.

36

snittålder

arbete för framtiden

Om du vill arbeta på ett företag som ständigt strävar efter att vara relevanta i framtiden tycker vi att du ska söka till oss. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att ta beslut genom att hjälpa dem bli mer datadrivna – och med de möjligheter som idag finns i molnet har detta aldrig varit mer spännande!

Kultur

Med hjärta, ödmjukhet och gemenskap skapar vi värde för våra kunder. Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter. Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen. Med mod är vi nyfikna, kreativa och drivna där vi alltid vill utmana oss själva. Vi ska vara ärliga i allt vi gör. Vi ska vara ärliga när det kommer till vad vi vill och vad vi känner. Vi ska vara ärliga mot kund och mot varandra för långsiktiga och öppna relationer. Våra kunder ska känna att de möter en trovärdig partner!


Vill du fråga något kring hur det är att arbeta här?

vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där du kommer att utvecklas och lära dig det senaste inom modern BI. Du kommer att ställas inför utmaningar men alltid ha härliga och kunniga kollegor nära tillhands. Vi på Business Vision sätter våra konsulter i fokus. Vi kompetensutvecklar och coachar kontinuerligt då vi vill att du ska trivas och utvecklas i din roll som konsult hos oss. Vi ser också till att uppleva spännande och roliga saker tillsammans då vi helt enkelt tycker det är kul!


var passar du in?

trainee


På vårt trainee-program får du en kick-start på din framtida BI-karriär. Under ett halvår får du möjligheten att bekanta dig med alla de verktyg vi som BI-konsulter arbetar med dagligen. Förutom mini-projekt, föreläsningar och utbildningar får du även följa våra BI-konsulter i deras arbetsdag.

junior bi-konsult


Om du har 1-2 års erfarenhet av BI, gärna med kompetens inom Microsofts BI-plattform och vill arbeta på en arbetsplats där vi sätter din fortsatta utveckling inom Microsoft BI i fokus tycker vi att du ska söka dig till oss. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg och kunder inom flera olika branscher. Vi satsar helhjärtat på Azure och ser gärna att du tycker denna plattform är lika spännande som oss.

full stack developer

I takt med att våra kunder vill förflytta sina lösningar till molnet och efterfrågan av BI-tjänster ökar finns det ett stort behov av personer som kan utveckla i flera olika programmeringsspråk. Hos oss får du en möjlighet att hjälp oss utveckla nya och befintliga tjänster.

bi-konsult


BI-utvecklare med lite längre erfarenhet är svåra att få tag på och därför satsar vi väldigt mycket på att våra konsulter ska trivas hos oss. Vi ser alla våra konsulter och gör alltid vårt bästa för att de ska få fortsätta att utvecklas i önskad riktning. Vi söker alltid efter kollegor som brinner för back-end, front-end, arkitektur, IoT, AI och visualisering. Förutom att arbeta som konsulter finns det också möjlighet att få delta i vår utveckling av befintliga och nya tjänster. Vi är väldigt lyhörda och tycker det är extra roligt när våra konsulter kommer med egna idéer!

senior bi-konsult


Som senior BI-utvecklare vet vi att du besitter en stor mängd kompetens och ett nätverk. Vi är öppna för förslag på hur vi tillsammans kan skapa värde för varandra!