Finansiella tjänster

Med över 20 års erfarenhet har vi hjälpt kunder inom flera olika branscher. Läs om vår erfarenhet inom finans!

Boka möte
En bild på en kille på Business Vision som sitter i ett mötesrum bredvid två kollegor.

Business Intelligence inom finansiella tjänster

Business Intelligence handlar kort och gott om att förvandla all verksamhetsdata till kraftfulla insikter för att enklare kunna ta värdeskapande beslut. Kopplat till er bransch inom finans kan BI bland annat erbjuda en djupare förståelse för verksamheten, kunderna och deras framtid. BI öppnar alltid dörren för effektivitet, som kan innebära exempelvis kostnadsbesparingar eller nya affärsmöjligheter. Med vår breda kompetens och erfarenhet är vi experter på att skräddarsy lösningar efter verksamheters behov.

Vi kan hjälpa er att...

Maximera kundupplevelsen

Upptäck nya behov, djupare insikter och förutse beteenden hos era kunder med hjälp av AI för ökad lojalitet och tillväxt.

Optimera riskhanteringen

Uppfyll säkerhetsstandarder, upptäck nya säkerhetstjänster och förbättra riskhanteringen med en framtidssäkrad molnplattform i Azure.

Möjliggöra en miljövänlig finanssektor

Uppfyll era ESG-prioriteringar med hjälp av en hållbar, skalbar och modern molnplattform.

Öka produktiviteten

Öka produktiviteten hos medarbetarna och optimera processer med moderna verktyg för bättre samarbete, kommunikation och distansarbete, på ett säkert sätt.

Modernisera era plattformar

Modernisera era plattformar för att bli mer effektiva, kostnadsbespara och automatisera processer. Ni kommer möta kundernas behov enklare än förr.

Stora möjligheter med en helhetsleverantör inom data och analys

Vi är en helhetsleverantör inom data och analys vilket innebär att vi kan leverera lösningar från "ax till limpa" - hämta, lagra, förädla och visualisera er data. Vi kan exempelvis hjälpa er att bli mer datadrivna genom att bygga lösningar som ger era beslutsfattare korrekt information vid rätt tidpunkt. Med Power BI får verksamheten ett dynamiskt verktyg för analys och rapportering vilket effektiviserar användarnas vardag.

Kontoret Stockholm
AMF Fastigheter

IF Skadeförsäkring effektiviserade med Plannica, ett unikt planeringsverktyg

IF Skadeförsäkring ville ha allt integrerat i sin finansiella uppföljning, inklusive planering och budgetering i realtid. Vi implementerade vår produkt Plannica, som förenklar och effektiviserar arbetet med budget, prognos och månadsjusteringar.

Läs kundcase