Databricks

Flera av våra BI-konsulter är certifierade Data Scientists, Data Engineers och Data Analysts och hjälper er att skapa värde från era stora datamängder med Databricks. Kontakta oss för att prata om era möjligheter med Databricks!

Boka möte

Varför Databricks?

Vi är samarbetspartner till Databricks som startades av Apache Spark-grundarna och är en analys- och samarbetsplattform med ett användarvänligt gränssnitt som kan processa stora mängder data, vilket gör det enkelt att arbeta med bland annat Machine Learning. Fördelen med Databricks är att man kan använda sig av många olika språk som Python, R, Scala och SQL. Plattformen gör det dessutom lätt att arbeta med krossfunktionella team, då flera kan arbeta samtidigt i en gemensam arbetsyta. Vi använder oss av Databricks när kunder har stora datamängder och vill kunna analysera eller skapa maskininlärningsmodeller på deras data.

Azure Databricks

Azure Databricks är en Apache Spark-baserad analysplattform som är anpassad för Microsoft Azures plattform för molntjänster. Databricks är gränssnittet medan Apache Spark är motorn bakom allting, som består av en klusterteknik och funktioner med öppen källkod. Azure Databricks är helt fri från underhåll där tillgång till hanterade Spark-kluster som är en interaktiv arbetsyta för utforskning och visualisering samt en plattform för Spark-baserade program finns tillgängligt. Med Azure Databricks blir det möjligt att integrera med Azure Synapse Analytics, Cosmos DB, Data Lake Store, Blob Storage och dessutom med Power BI för att visualisera insikter på ett enkelt sätt.

Marknadsledande fördelar

Obegränsad skalning

Power BI

KONFIGURERBARHET

Överblick

FÖRVALTNINGSBARHET

Power Apps

Kraftfulla insikter

Integrerbart

DRIVARHANTERING

Power Automate

Enhetlig miljö

Kommentarshantering

Skippa övertiden

Många verksamheter gör sin budget i Excel, något som till en början kan kännas väldigt strukturerat och lätt. Över tid växer dock verksamheten och komplexiteten blir allt större, vilket gör det allt krångligare att arbeta i verktyget. Det kan resultera i många timmar övertid för att hinna med budgetarbetet och en rädsla för att siffrorna inte stämmer.

Med Planacy är det alltid enkelt eftersom plattformen är byggd för att hantera en komplex verklighet och kan växa tillsammans med ert företaget. Kontakta oss så kan vi hjälpa er att bli mer effektiva och datadrivna!

Vi hjälper dig!

Marknadsledande fördelar

Flexibilitet

Arkitektur

Marknadsledande

Skalbarhet

Prissättning

Se data på nya sätt

Säkerhet

Minskad administration

Åtkomst överallt

Flexibilitet

Arkitektur

Marknadsledande

Accelererande

Skalbarhet

Prissättning

Se data på nya sätt

Intelligent

Säkerhet

Minskad administration

Åtkomst överallt

Automatiserat

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss