IT-lösningar

Som en komplett partner levererar vi hela kedjan från att hämta, lagra, förädla, visualisera och tillgängliggöra data. Som en innovativ partner erbjuder vi alltid modern teknologi, metodiker och affärsmodeller - något som kräver kontinuerliga och betydande investeringar i kompetens-, affärs- och plattformsutveckling.

Boka möte
En bild på två anställda på Business Vision som sitter framför en datorskärm och tittar, pekar och samarbetar.
Hur vi levererar projektVåra expertisområdenUtbildning & MentoringKonsulttjänster
Glada anställda på Business Vision

Hur är det att jobba tillsammans med oss?

Med vår expertis inom Microsofts dataplattformar gör vi det lättare att analysera och identifiera trender, för att ni ska kunna bli mer proaktiva i ert beslutsfattande. Vi är CSP-partner och kan även hosta er Azureplattform om så önskas.

Projekt kan levereras helt av ett team från oss på Business Vision, alternativt genom att vi stärker upp ert befintliga team med spetskompetenser och arbetsresurser. Vid implementering av ett projekt finns det även möjlighet att utbilda den egna personalen så att ni själva kan förvalta lösningen om så önskas.

Efter genomfört projekt tilldelas alla kunder en kundansvarig och ni går in i en support- och förvaltningsfas där ni tillhör ett leveransteam. Vi har även en bemannad support så att det alltid finns någonstans att vända sig till vid eventuell incident/problem. Er kundansvarig finns alltid tillgänglig för dialog och kan alltid hjälpa er att vidareutveckla lösningen.

Vi levererar moderna dataplattformar inom dessa områden

Modernisera er BI

Vi hjälper er med de effektivaste lösningarna för Business Intelligence, oavsett vilket verktyg ni använder i dagsläget. Vi är experter på Power BI och visualiserar er data på ett nytt plan.

Läs mer

Framtidssäkra er dataplattform

Vi migrerar hela eller delar av er dataplattform till molnet. Molnlösningar bidrar till ett mindre klimatavtryck och öppnar upp för hållbara affärsmodeller. Vi kan kombinera Azure & Snowflake.

Läs mer

Effektivisera era planeringsprocesser

Vi effektiviserar er planeringsprocess med tre unika planeringsverktyg Planacy, Plannica eller Microsoft Power Platform, för en mer värdeskapande process.

Läs mer

Accelerera med AI

Vi implementerar AI som en del av er beslutsprocess för att ni ska kunna få ett proaktivt beslutsfattande. Med bland annat Databricks skapar vi lösningar i världsklass.

Läs mer

Använd era sensorer

Med IoT hjälper vi er med t.ex. smartare energiuppföljning och effektivisering av fastigheter. Vi använder Microsoft ledande IoT-plattform för att hantera er strömmande data.

Läs mer

Intelligent integrationsplattform

Med Business Visions intelligenta integrationsplattform automatiseras och anpassas flera processer samtidigt - helt efter era behov.

Läs mer

utbildning och mentoring

Dashboard in a Day
I samarbete med Microsoft erbjuder vi utbildningen Dashboard in a Day för att hjälpa er att komma igång med Power BI. Utbildningen är utformad som en ”hands-on” workshop som täcker in alla grundläggande funktioner i Power BI. Målet med utbildningen är att ni ska få ett grepp om hur ni kan analysera stora mängder data på ett smart och övertygande sätt.

Power BI mentoring
Power BI Mentoring är en paketerad tjänst och riktar sig till företag som har ambitioner att ha anställda internt som kan bli skickliga inom Power BI. Om du vill ha anställda som blir skickliga på Power BI är det här något för din verksamhet. Fokus ligger på att lära ut best pratice kringmodellering, storytelling och visualisering.


läs mer
Glada anställda på Business Vision
Glada anställda på Business Vision

konsulttjänster

Vi erbjuder konsulter med expertis inom olika områden för heltidsuppdrag, men vi vill också utmana den traditionella bilden av en konsult genom att erbjuda skräddarsydda BI-team. Det är viktigt för oss att kunna tillgodose olika verksamheters behov och budgetförutsättningar.

Vi erbjuder både juniora och senior konsulter med bakgrund som data analyst, data engineer, BI-konsult, CPM-konsult, cloud-developer samt arkitekter.


läs mer

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss