Samarbetspartners

Kontakta gärna oss om ni vill inleda ett samarbete med en trygg och engagerad BI-leverantör med över 20 års erfarenhet.

Boka möte
En bild över två personer som står på toppen av ett berg och gör "give me five".
Bild över Business Visions partners logotyp.

Microsoft - Världens största företag inom programvaruutveckling

Teknikpartner

Vi är stolta över att ha samarbetat med Microsoft i över 10 år och att vi är en av Microsofts närmaste partner inom Data och AI. 2019 blev vi även guldpartner inom Gold Data Analytics, Gold Cloud Platform och Gold Datacenter vilket innebär att vi är ett av de företag som uppnått den högsta kvalitetsnivån i Microsofts Partnerprogram. Vidare innebär det att vi uppfyllt alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högst uppsatta partners och att vi kan förmedla det värdet till våra kunder.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

PRO(a)ACT - Intelligent Inköpsanalys

Teknikpartner

PRO(a)ACT hjälper inköpare och upphandlare att lättare ta beslut genom att omvandla data till insikter. PRO(a)ACT förenklar arbetet med inköpsanalysen genom att automatisera kategoriseringen av era kostnader och förädla er data, för att ge er tid att analysera istället för att administrera. PRO(a)ACT har mångårig erfarenhet av att stötta företag med inköpskonsulting, dataintegrationer och AI. Utöver ledande inköpsanalystjänsten PRO(a)ACT erbjuder de även skräddarsydda lösningar och konsulttjänster inom inköp.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Metry - Hjälper fastighetsbranschen att bli mer energismart

Teknikpartner

Metry digitaliserar tillgången till energidata och hjälper fastighetsbranschen att bli mer energismart genom att samla in data från företags egna nätbolag och från smarta och manuella mätare för att sedan skicka informationen vidare dit det önskas. Samarbetet som innebär att Metry samlar in data och vi bygger moderna dataplattformar, är någonting vi anser skapar ett mervärde för våra kunder. Samarbetet har även lett till att vår molntjänst för fastighetsanalys, tillsammans med data från Metry och information från övriga affärssystem gör att vi kan leverera en komplett tjänst till våra kunder.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Planacy - En enklare och mer värdeskapande planeringsprocess

Teknikpartner

Sedan 2018 har vi haft ett samarbete med Planacy - en planeringsplattform som kan anpassas efter verksamhet och behov. Plattformen bidrar till att proaktivt blicka framåt och göra verksamheter mer framgångsrika genom att arbetet med budget, prognos och planering blir enklare och mer värdeskapande. Vi implementerar Planacys planeringsplattform och tar fullt ansvar för leveransen. Vi ser det här samarbetet som en naturlig del av våra erbjudanden, då vi med vår gedigna kompetens inom Business Intelligence kan skapa ett komplett beslutsstöd med hjälp av data från Planacy i kombination med Power BI.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Databricks - Förenklar arbetet med data och AI för snabbare innovation

Teknikpartner

Databricks startades av Apache Spark-grundarna och är en analys- och samarbetsplattform med ett användarvänligt gränssnitt som processar stora mängder data, vilket förenklar arbetet med bland annat Machine Learning. Fördelen med plattformen är att man kan använda sig av många olika språk som Python, R, Scala och SQL. Plattformen gör det dessutom lätt att arbeta med crossfunktionella team, då flera kan arbeta samtidigt i en gemensam arbetsyta. Vi använder oss av Databricks när kunder har stora datamängder och vill kunna analysera eller skapa maskininlärningsmodeller på deras data.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Snowflake - En arkitektur byggd för molnet

Teknikpartner

Snowflake erbjuder The Data Cloud som är en kraftfull, enkel, kostnadseffektiv och oändligt skalbar dataplattform med en unik arkitektur byggd för att kunna dra nytta av alla fördelar med molnet. För datadrivna verksamheter innebär det säker datadelning, minskad administration och prissättning per sekund. Tillsammans med Snowflake levererar vi lösningar med en unik arkitektur designat för Microsoft Azure.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Timextender - Automatiserad och kraftfull plattform för data management

Teknikpartner

TimeXtender erbjuder en automatiserad och kraftfull plattform för data management som gör det möjligt att implementera och underhålla ett framtidssäkrat datalager på ett bättre sätt med en maximal hastighet. Samarbetet möjliggör en snabbare utvecklingstakt inom hela ETL-konceptet som innebär att Business Vision med hjälp av TimeXtenders plattform kan halvera projektets tid. Det unika med plattformen är att den är adaptiv och kan kopplas upp mot alla olika system, som kan skilja sig åt hos varje unik kund.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Insight Software - Ledande aktör för finansiell rapportering

Teknikpartner

Insight Software förvärvade Jet Global som är produktägare av Jet Analytics, ett unikt automation-verktyg som enkelt går att koppla ihop med Microsofts CRM- och ERP-system för att möjliggöra Business Intelligence. Tillsammans skapar vi möjligheter för företag som redan använder sig av Microsoft Dynamics NAV, genom en snabb uppkoppling till verktyget kommer företaget åt färdiga projekt med kuber, datalager och rapporter som är anpassade för rapportering och analys.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Digital Nordix - Tillhandahåller robust IoT-uppkoppling

Teknikpartner

Företaget Digital Nordix är en IoT-operatör som levererar robusta IoT-uppkopplingar i form av abonnemangstjänster i flera länder. Tillsammans med Digital Nordix kan vi leverera helhetslösningar inom IoT-området.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Lytiqa - Hjälper företag att nyttja nya teknologier i molnet

Konsultpartner

Lytiqa specialiserar sig på att hjälpa organisationer att nyttja nya digitala tjänster i molnet för dataanalys. Vi driver tillsammans med Lytiqa produktbolaget Wavelet, som erbjuder inköpsanalystjänsten PRO(a)ACT samtB2B-tjänsten DATARELAY och vi driver även flera av våra molntjänster tillsammans.

Läs mer
Bild över Business Visions partners logotyp.

Brightlytix

Konsultpartner

Brightlytix är ett mindre konsultbolag specialiserade inom Big Data, AI och Databricks och drivs tillsammans med Business Vision. Tillsammans hjälper vi våra kunder från start till slut med att bli mer proaktiva i sitt beslutsfattande.

Läs mer