Framtidssäkra er dataplattform

Vi hjälper er att flytta hela eller delar av er data till Microsoft Azure för att ni ska kunna skala omedelbart och arbeta mer effektivt. Vi maximerar värdet i molnet med hjälp av Azure Synapse Analytics och Snowflake i kombination med Azure Data Lake.

Boka möte
DemoBehovsanalysStartpaketFördelar med AzureSynapseSnowflakeTimeXtender

Hur vi framtidssäkrar er dataplattform

Verksamheter tacklar dagligen tuffa och komplexa utmaningar. Det blir allt vanligare att flytta till molnet för att kostnadsbespara, blir mer hållbara, snabbt anpassa sig till förändrade affärsbehov och öka säkerheten. En infrastruktur i molnet hjälper er att skala omedelbart och arbeta mer effektivt än någonsin.

Vi har arkitekter som är experter på att ta fram en arkitektur i molnet skräddarsydd för just er verksamhet. För ett modernt enterprise data warehouse levererar vi kraftfulla helhetslösningar med Snowflake och Synapse som håller över tid. Det finns även flera andra plattformstjänster i Azure som kan nyttjas i andra typer av projekt som exempelvis Azure Cosmos DB och Azure SQL-databasen.

Glada anställda på Business Vision

Vad vi erbjuder

BEHOVSANALYS

Vi har hjälpt flera kunder att flytta till molnet och det har gett oss bred erfarenhet kring att identifiera områden som kommer dra stor fördel av Azure.

Vi hjälper er med en behovsanalys för att kartlägga era behov för att ni ska kunna växa tillsammans med er molnplattform.

Boka möte

Behovsanalys

LÄS MER

KOSTNADSFRI DEMO

Har du haft ögonen på Microsoft Azure, Synapse eller Snowflake men är lite osäker på hur dessa skulle hjälpa just er?

Vi erbjuder kostnadsfria demonstrationer där ni får ställa alla era frågor och funderingar. Boka er demo idag!

Boka demo

Demo

LÄS MER

STARTPAKET

Vi har tagit fram ett komplett startpaket för att ge er större förståelse för Azure och en möjlighet till utvärdering innan ett beslut tas.

Startpaketet ger en möjlighet att komma igång med Azure med begränsade datatillgångar för en ökad förståelse.

Mer om startpaket

Startpaket

LÄS MER

Fördelar med att flytta till Azure

Flexibiliteten

Flexibiliteten gör att ni kan möta nya krav som kräver omedelbar skalning av infrastrukturen. Med en molnplattform får ni även en mer flexibel allokering av resurser, den tid som er IT-avdelning allokerar till driftstekniska frågor kan istället omfördelas till affärsstöd.

Skalbarheten

Ni slipper betala för dyra servrar där all kapacitet inte används och kan istället skala kapaciteten exakt efter era behov och betala för det ni utnyttjar. Med en skalbarhet kan er dataplattform växa och minska i takt med era behov på ett par minuter.

Säkerheten

En stor fördel med Microsoft är att ni alltid tillhandahåller den senaste teknologin och unik hotinformation per automatik utan interna initiativ. Det finns dessutom inbyggda säkerhetskontroller i Microsoft Azure.

Hållbarheten

Microsoft vill bli koldioxidnegativa år 2030 och har öppnat sitt första datacenter i Sverige som drivs med 100% förnybar energi. Att placera data i molnet bidrar till ett mindre klimatavtryck, är energieffektivt och öppnar upp för användning av ny teknik som t.ex. AI och IoT, som ger möjligheter för hållbara affärsmodeller.

Azure Synapse Analytics

Azure Synapse Analytics är en vidareutveckling av Azure SQL Data Warehouse och utgör en sammanslagning av stordataanalys, datalagring och dataintegration. Vi hjälper er att börja producera kraftfulla insikter med Azure Synapse Analytics.

En bild på Azure Synapse Analytics logotyp.

TimeXtender - Data Warehouse Automation

Vanligtvis är det tidskrävande att bygga ett datalager och komplicerat att underhålla det. Data Warehouse automation (DWA) är processen för att accelerera, automatisera och förenkla utvecklingen och underhållet av datalagret men samtidigt behålla en hög kvalitet.

För att stötta våra kunder med DWA är Business Vision partner till TimeXtender, som erbjuder en automatiserad och kraftfull plattform för data management som gör implementeringen och underhållningen av datalageret snabbt, effektivt och framtidssäkrat.

Snowflake The Data Cloud

Snowflake erbjuder The Data Cloud, ett globalt nätverk där tusentals verksamheter arbetar med data helt obegränsat eftersom skalbarheten, prestandan och flexibiliteten är helt enastående - du får helt enkelt ut mer av din data!

Vi kan bygga dataplattformar genom en kombination av Azure och Snowflake där exempelvis även Azure Data Factory, Azure DevOps och Power BI kan ingå.

En bild på Snowflake The Data Clouds logotyp.
AMF Fastigheter

McRF fick en modern BI-plattform i Azure.

"Med den lösning vi valt tillsammans med Business Vision är hela branschen rustad för kommande års förändringar som vi förväntar oss kommer komma."

- Niklas Kristoffersson, VD på McRF

Läs kundcase

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss