Accelerera med AI

Vi hjälper er att komma igång eller optimera ert användande av AI med hjälp av Azure Synapse Analytics, Databricks och Azure Machine Learning. Som helhetsleverantör kan vi även hjälpa er att visualisera era insikter i  Power BI.

Boka möte
En tecknad illustration över en mängd data som åker ner i en tratt och visualiseras i stapeldiagram på en datorskärm.
AI MentoringBehovsanalysStartpaketDatabricksKundcase

Hur ni accelererar med AI

Vi kan hjälpa våra kunder att implementera AI som en del av deras beslutsprocesser. Behovet av proaktivt beslutsfattande ökar drastiskt, samtidigt som de teknologiska möjligheterna blir allt mer tillgängliga. Att använda AI som en del av beslutsfattandet gör att ni kan fatta mer välgrundade beslut och skapa mer konkurrenskraftiga strategier.

Vi har ett flertal certifierade Data Scientists som kan åta sig konsultuppdrag och hjälpa er att bli mer proaktiva. Deras verktygslåda innefattar Azure Machine Learning, Databricks, språk som R och Python och möjligheterna med Microsofts kognitiva tjänster.

Glada anställda på Business Vision

Vad vi erbjuder

AI MENTORING

Vi tror på Self Service AI & att Super Users kan bygga egna modeller i Azure Machine Learning Studio.

AI Mentoring innebär att våra Data Scientists är mentorer till era AI-användare och hjälper dem att definiera frågeställningar samt tolka resultaten av modellerna.

Boka MENTORING

AI Mentoring

LÄS MER

BEHOVSANALYS

Är ni osäkra hur hur ni kommer i gång med AI och får ett proaktivt beslutsfattande?

Vi hjälper er med en behovsanalys för att kartlägga era behov och tar fram ett förslag på en komplett lösning med marknadsledande verktyg och plattformar.

Boka möte

Behovsanalys

LÄS MER

STARTPAKET

Vi har tagit fram ett komplett startpaket för att ge er större förståelse kring vilka möjligheter ett införande av AI skulle skapa för er innan ett större beslut tas.

Med startpaketet får ni ett första utkast på en maskininlärningsmodell för en ökad förståelse kring tekniken.

Mer om startpaket

Startpaket

LÄS MER

HELHETSLÖSNING

Som en helhetsleverantör kan vi alltid hjälpa er att bygga en komplett lösning med allt ifrån integrationer, datalagring och visualiseringar i Power BI.

Vi har mångårig erfarenhet av att skräddarsy helhetslösningar efter er verksamhets unika behov. Boka ett möte med oss idag.

Boka ett möte

Helhetslösning

LÄS MER

Databricks

Databricks är en analys- och samarbetsplattform med ett användarvänligt gränssnitt som kan processa stora mängder data vilket gör det enkelt att arbeta med bland annat Machine Learning.

Business Vision är partner till Databricks och använder oss av plattformen när kunder har stora datamängder och vill kunna analysera eller skapa maskininlärningsmodeller på deras data.

En bild på Databricks logotyp.
AMF Fastigheter

MMS hanterar sin data med Azure Databricks.

Vi hjälpte MMS att hantera och arbeta med sin ständigt växande mängd data med Azure Databricks. Idag laddar MMS in och transformerar ett halvårs data i samma hastighet som det förut tog att ladda in 1 dags data.

Läs kundcase

IT-chefens guide till en mer datadriven organisation!

För företag finns det mycket att vinna på att göra verksamheten mer datadriven. Men för att lyckas med det krävs en modern BI-arkitektur. I vår nya guide tittar vi närmare på förutsättningarna som behöver finnas på plats för att bli mer datadriven, på riktigt. Ladda ner guiden gratis idag!

E-guide - en guide till en modern arkitektur för en datadriven kultur

Inspirerande blogginlägg

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss