Snowflake

Business Vision är partner till Snowflake och är experter på att bygga

dataplattformar genom en kombination av Microsoft Azure och Snowflake

Varför Snowflake?

Snowflake erbjuder The Data Cloud, ett globalt nätverk där tusentals verksamheter arbetar med data helt obegränsat eftersom skalbarheten, prestandan och flexibiliteten är helt enastående - du får helt enkelt ut mer av din data! Med Snowflake delar ni er data på ett säkert sätt med alla som är en del av The Data Cloud, alltifrån kunder och kollegor till externa användare. Vill ni använda en kraftfull och enkel plattform levererad som en tjänst, är Snowflake rätt val för er. Eftersom vi är experter på Microsoft Azure bygger vi dataplattformar genom en kombination av Microsoft Azure och Snowflake. I denna kombination kan förutom Snowflake, till exempel Azure Data Factory, Azure DevOps och Power BI ingå.

Snowflake

Testa Snowflake gratis i 30 dagar

Arkitektur

Snowflakes tjänst är designad för att processa både små och stora mängder data med maximal hastighet och effektivitet. Lagring och beräkning är oberoende av varandra, vilket gör att de kan skalas och växa självständigt. Det gör att ni med Snowflake kan växa tillsammans med era data- och analysbehov.

Prissättning

Varför betala för någonting du inte använder? Snowflakes prissättning är skalbar eftersom plattformen säljs som en tjänst, platform-as-a-service. Du betalar helt enkelt för din lagrade data och bearbetningen av denna data. Fördelen är också att ni kan sätta begränsningar för vad maxkostnaden ska vara.

Minskad administration

Med Snowflake elimineras administrationen som behövs för traditionella dataplattformar. Ni kommer slippa att lägga tid på underhåll och istället fokusera på att använda er data, eftersom Snowflake automatiskt hanterar bland annat infrastrukturen, optimeringen, tillgängligheten och datasäkerheten.

Lär dig mer om Snowflake i våra webinar

Accelerera användningen av IoT

Med Snowflakes smidiga gränssnitt är det lätt att sätta upp och

komma igång med IoT. Vi lär dig hur!

En modern dataplattform i molnet

Vill du maximera nyttan av molnet för ditt företags dataplattform? Ta del av vårt inspelade webinar vi höll i samarbete med Snowflake i juni!

Snowflake-bloggen

Vill du lära dig mer om Snowflake? Ta del av vår blogg som vi uppdaterar kontinuerligt

med intressant information om dataplattformstjänsten!

Johanna Persson, Produktansv. Snowflake & Senior BI-konsult

Vill du veta mer om Snowflake?

Johanna är ansvarig för alla projekt med Snowflake. Kontakta

henne om ni är intresserade av att veta mer.