Använd era sensorer

Vi hjälper er att börja nyttja möjligheterna med IoT. Vi hanterar all strömmande data i Microsofts ledande IoT-plattform och kan förädla med maskininlärning & visualisera i Power BI för att leverera interaktiva och kraftfulla helhetslösningar.

Boka möte
En tecknad illustration över två gubbar som håller i en tavla som visar olika diagram.
BehovsanalysStartpaketMetryDigital NordixKundcase

Hur ni använder era sensorer

Det finns idag ett stort utbud av sensorer, givare och tekniska plattformar som gör datainsamling möjligt. Vi hjälper er genom hela kedjan, från insamling och lagring till visualisering av data. Tillsammans med er bygger vi en lösning som skapar värde anpassat efter era behov, vare sig det gäller hållbarhet, energianvändning eller någon annan del av verksamheten.

Med Microsoft Azure som utgångspunkt använder vi väl beprövade metoder, modern teknik och tjänster som exempelvis IoT Hub, Azure Stream Analytics och Azure Functions för att hantera er strömmande data på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt. Som helhetsleverantör inom BI kan vi även integrera er strömmande data med övrig organisationsdata och leverera insikter i form av rapporter och visualiseringar i Power BI.

Glada anställda på Business Vision

Vad vi erbjuder

BEHOVSANALYS

Vill ni erhålla smartare energiuppföljning, effektivisering av fastigheter eller helt enkelt bli mer hållbara?

Vi hjälper er med en behovsanalys för att kartlägga era behov och tar fram ett förslag på en IoT-lösning tillsammans med marknadsledande verktyg & plattformar.

BOKA MÖTE

Behovsanalys

LÄS MER

STARTPAKET

Vi har tagit fram ett komplett startpaket för att ge er en uppfattning om hur IoT-lösningen fungerar i praktiken innan ett större beslut tas.

Startpaketet ger en möjlighet att få en PoC (proof of concept) baserad på er data för en ökad förståelse kring tekniken.

Mer om startpaket

Startpaket

LÄS MER

Metry

Metry är specialiserade inom fastighetsbranschen och automatiserar insamlingen samt struktureringen av energidata. Business Vision är partner till Metry och samarbetet innebär att den energidata som Metry samlar in, bygger vi sedan moderna dataplattformar på och visualiserar i Power BI.

Business Visions egna molntjänst för fastighetsanalys RE(a)ACT, ansluter smidigt data från Metry och tillsammans med information från övriga affärssystem kan vi leverera en komplett tjänst till våra kunder.

Mer om Metry
En bild på Metrys logotyp.
En bild på Digital Nordix logotyp.

Digital Nordix

Verksamheten Digital Nordix är en IoT-operatör och en Microsoft IoT-partner som levererar robusta IoT-uppkopplingar i form av abonnemangstjänster i flera länder. Business Vision är partner till Digital Nordix och samarbetet gör att vi kan leverera helhetslösningar inom IoT-området.

Mer om Digital Nordix
AMF Fastigheter

Lassila & Tikanoja fick en modern IoT-plattform.

Vi hjälpte L&T att accelerera deras resa inom IoT och energiuppföljning genom att utveckla en modern och flexibel lösning på Microsoft Azure IoT-plattform och visualisera energidata i Power BI.

Läs kundcase

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss