Modernisera er BI

Vi hjälper er att skapa större förståelse för verksamheten med moderna och marknadsledande BI-verktyg som Power BI eller Microsoft Power Platform.

Boka möte
En illustration av visualisering av data med hjälp av en grafisk rapport.
Power BI MentoringDemoStartpaketVarför Power BI?Microsoft Power PlatformKundcase

Hur vi moderniserar er BI

Moderna BI-verktyg för analys och visualisering är avgörande för att bli en mer datadriven verksamhet. Det ställer höga krav på underliggande faktorer som datamodellers struktur, komplexitet, namnterminologi och definition av centrala affärsregler för att skapa värde från data och leverera insiktsfulla rapporter.

Vi är experter på front-end-leveranser och moderniserar er dataplattform genom att analysera era underliggande faktorer, digitalisera era processer och och implementera marknadsledande verktyg som exempelvis Power BI och Power Apps.

Glada anställda på Business Vision

Vad vi erbjuder

POWER BI MENTORING

Om du vill ha anställda som blir skickliga på Power BI är det här något för din verksamhet. Fokus ligger på att lära ut best pratice kring modellering, storytelling och visualisering.

Läs mer om vad som ingår i Power BI Mentoring och boka ett första möte idag.

bOKA MENTORING

Power BI Mentoring

LÄS MER

KOSTNADSFRI DEMO

Har du haft ögonen på Microsoft Power Platform, Power BI eller något annat BI-verktyg men är lite osäker på hur dessa skulle hjälpa just er?

Vi erbjuder kostnadsfria demonstrationer där ni får ställa alla era frågor och funderingar. Boka er demo idag!

Boka DEMO

Demo

LÄS MER

STARTPAKET

Vi har tagit fram ett komplett startpaket för att ge er ett bättre beslutsunderlag och en möjlighet till utvärdering inför en större implementation av Power BI.

Startpaketet ger en uppfattning om hur Power BI fungerar i praktiken för er verksamhet.

Mer om startpaket

Startpaket

LÄS MER

Varför Power BI?

Marknadsledande

Enligt Gartner är Power BI den mest ansedda applikationen för visualisering och analys av data. Det mest kraftfulla verktyget på marknaden för self-service BI och enterprise BI.

Se data på nya sätt

Anslut och skapa visualiseringar i interaktiva dashboards och rapporter som gör det enkelt att samarbeta, dela och fatta välgrundade beslut.

Åtkomst till insikter överallt

Publicera Power BI-rapporter både lokalt, i molnet och bädda in de i appar och på webbplatser för att ta del av din data vart du än är.

Enkelt att lära sig

Power BI är enkelt att lära sig och vi arrangerar kontinuerligt Dashboard in a Day, en heldagsutbildning för att laborera och få utbildning i verktyget.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform erbjuder fyra kraftfulla verktyg: Power BI, Power Apps, Power Automate och Power Virtual Agents. Med den innovativa plattformen blir ni av med manuella processer blixtsnabbt!

Plattformen används för exempelvis inmatning av nyckeltal, projektanmälningar, semesteransökningar och uppföljning av hållbarhetsmål. Det är helt enkelt fantasin som sätter stopp för vad som är möjligt! Vill ni digitalisera på riktigt? Då är Power Platform något för er.

En bild på en datorskärm där en Power BI-rapport som Business Vision har skapat visas.
AMF Fastigheter

HSB Stockholm blev mer datadrivna med Power BI.

"För första gången kan bostadsrättsföreningars ekonomi jämföras med andra liknande föreningar, på alla parametrar. Det tar förvaltningen till en helt ny nivå som är mycket mer värdeskapande."

- Johan Lindén, Områdeschef på HSB Stockholm

Läs kundcase

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss