Effektivisera era budget- och prognosprocesser

Vi hjälper er att effektivisera era planeringsprocesser för budget, prognos och planering med moderna system som Planacy och Plannica. Som BI-leverantör kan vi integrera sömlöst med marknadsledande BI-verktyg som Power BI.

Boka möte
En tecknad illustration över en kvinna som demonstrerar ett stapeldiagram.
DemoBehovsanalysPlanacyPlannicaMicrosoft Power PlatformKundcaseWebinar

Hur vi effektiviserar era planeringsprocesser

Vi tycker att budget-, prognos- och planeringsarbetet ska vara en tid för analys istället för tidskrävande och repetitiv manuell inmatning av siffror, vilket ofta resulterar i sämre kvalitet och säkerhet. Vi har arbetat med att effektivisera planeringsprocesser i 25 år och är experter på att integrera era samverkansprocesser med ert övriga beslutsstöd för att det ska bli en naturlig del av det operativa arbetet.

Det mervärde ni får genom att effektivisera era planeringsprocesser med Planacy eller Plannica är att vi som helhetsleverantör även kan bygga ett modernt datalager med all er data, komplettera med Power Platform och sömlöst visualisera i Power BI för mer värdeskapande analys.

Glada anställda på Business Vision

Vad vi erbjuder

KOSTNADSFRI DEMO

Är du nyfiken på Planacy, Plannica eller Power Platform men är lite osäker på hur någon av dessa plattformar skulle samverka med era befintliga processer?

Vi erbjuder kostnadsfria demonstrationer där ni får ställa alla era frågor och funderingar. Boka er demo idag!

Boka demo

Demo

LÄS MER

BEHOVSANALYS

Vi har hjälpt flera kunder att effektivisera sina planeringsprocesser och det har gett oss bred erfarenhet kring att ta fram en skräddarsydd lösning.

Vi hjälper er med en behovsanalys för att kartlägga behov kopplat till möjligheterna med våra system och BI.  

Boka workshop

Behovsanalys

LÄS MER

HELHETSLÖSNING

Som en helhetsleverantör kan vi alltid hjälpa er att bygga en komplett lösning med allt ifrån integrationer, datalagring och visualiseringar i Power BI.

Vi har mångårig erfarenhet av att skräddarsy helhetslösningar efter er verksamhets unika behov. Boka ett möte med oss idag.

Boka ett möte

Helhetslösning

LÄS MER

Planacy

För att kunna fatta kvalificerade och framgångsrika beslut behöver verksamheten planeras och analyseras – både operativt och finansiellt. Med Planacy får ni en modern plattform för budget, prognos och planering som ger er en snabbare, säkrare och mer kollaborativ planeringsprocess, som blir enklare och mer värdeskapande.

Business Vision är partner till Planacy och kan ta ett heltäckande ansvar för leveransen. Business Vision är också nära samarbetspartner med Microsoft och kan leverera Power BI i nära integration med Planacy.

En bild på Planacys logotyp.
En bild på Plannicas logotyp.

Plannica grid

Plannica Grid är den anpassningsbara lösningen för företag som söker ett flexibelt verktyg för datainmatning och masterdatahantering, med bekvämligheten av molnbaserad hosting och integration med befintliga system. Med oss kan ni effektivisera och säkra era inmatningsprocesser på ett sätt som passar just er verksamhet.

Med Plannica lagras all data direkt i ert datalager och blir direkt konsoliderad, vilket innebär att inget manuell arbete krävs för att ni ska kunna se er planering över hela organisationen direkt i er beslutsstödsportal.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform erbjuder fyra kraftfulla verktyg: Power BI, Power Apps, Power Automate och Power Virtual Agents. Med den innovativa plattformen blir ni av med manuella processer blixtsnabbt!

Plattformen används för exempelvis inmatning av nyckeltal, projektanmälningar, semesteransökningar och uppföljning av hållbarhetsmål. Det är helt enkelt fantasin som sätter stopp för vad som är möjligt! Vill ni digitalisera på riktigt? Då är Power Platform något för er.

En bild som visar vilka verktyg som ingår i Microsoft Power Platform.
AMF Fastigheter

Vitamin Well effektiviserade sina processer.

Vi hjälpte Vitamin Well genom att implementera en plattform för budget, prognos och planering för en effektivare och mer värdeskapande process.

Läs kundcase

E-guide: Så blir er budgetprocess effektiv och lätthanterlig

Känner du igen dig i att budgetprocessen är både tidskrävande och komplicerad, och därför gör det svårt att möta omvärldens krav på noggrannhet, effektivitet och kvalitet? Förekommer det flera system och tillvägagångssätt i verksamheten som resulterar i splittrande lösningar och manuell hantering?

I den här guiden går vi igenom hur er budgetprocess blir effektiv och lätthanterlig med ett bra systemstöd.

Inspirerande blogginlägg

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss