Intelligent integrationsplattform

Vår intelligenta integrationsplattform utgörs av Azure Integration Services vilket för samman komponenter som Function Apps, Logic Apps, API Management, Data Factory, Service Bus och Event Grid. Plattformen erbjuder ett ramverk för hur data hämtas, transformeras och flyttas, säkert och kontrollerat.

Boka möte
En tecknad illustration över två gubbar där den ena pratar om centraliserade och kontrollerade dataintegrationer, medan den andra pratar om okontrollerade dataintegrationer.
BehovsanalysStartpaketKundcase

Hur fungerar vår integrationsplattform?

Med en central informationsmodell där flera system sätts i relation till varandra byggs gemensamma terminologier och strukturer upp, som behövs för att alla ska prata samma språk och se samma sanning. Det blir tydligt märkbart när slutanvändaren endast behöver logga in i ett verktyg för uppföljning och analys.

Vanligtvis används specifika verktyg för att automatisera en viss del av en process. Med Business Visions intelligenta integrationsplattform automatiseras och anpassas flera processer samtidigt - helt efter kundens unika behov. Antalet datakällor som kan adderas till plattformen är helt obegränsat, för en flexibilitet utöver det vanliga. Vi automatiserar tidskrävande uppgifter med enkla medel och kopplar på notifieringar för att tryggt och säkert producera beslutsunderlag.

Glada anställda på Business Vision

Vad vi erbjuder

BEHOVSANALYS

Går ni i tankar om att erhålla en ökad kontroll och en mer effektiv datainhämtning?

Vi hjälper er med en behovsanalys för att kartlägga era behov och ta fram ett förslag på hur integrationsplattformen ska fungera för er samt hur den kan växa i den takt ni önskar.

Boka MÖTE

Behovsanalys

LÄS MER

STARTPAKET

Vi har tagit fram ett komplett startpaket för djupare förståelse kring hur vår integrationsplattform fungerar i praktiken innan ett större beslut tas.

Startpaketet ger en möjlighet att ansluta en utvald datakälla till plattformen för att ni ska få en uppfattning kring funktionaliteten.

Mer om startpaket

Startpaket

LÄS MER

STARTPAKET

Vi har tagit fram ett komplett startpaket för att ge er större förståelse för Azure och en möjlighet till utvärdering innan ett beslut tas.

Startpaketet ger en möjlighet att komma igång med Azure med begränsade datatillgångar för en ökad förståelse.

Mer om startpaket

komma igång

LÄS MER

HELHETSLÖSNING

Som en helhetsleverantör kan vi alltid hjälpa er att bygga en komplett lösning med allt ifrån integrationer, datalagring och visualiseringar i Power BI.

Vi har mångårig erfarenhet av att skräddarsy helhetslösningar efter er verksamhets unika behov. Boka ett möte med oss idag.

Boka ett möte

Helhetslösning

LÄS MER

Djupare förståelse

I vår nedladdningsbara PDF kan du läsa om det mervärde Business Visions intelligenta integrationsplattform erbjuder, en redogörelse över hämtningsmetoder och vilka datakällor vi hämtar data ifrån samt vilka metoder vi tillgängliggör data på.

Ipad - intelligent integrationsplattform
AMF Fastigheter

AMF Fastigheter fick en integrations-plattfom

AMF Fastigheter fick en intelligent integrationsplattfom

Med hjälp av vår integrationsplattform kan AMF Fastigheter växa tillsammans med sina behov, arbeta för smartare fastigheter och en grönare framtid.

Läs kundcase

Inspirerande blogginlägg

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss