Karriär på Business Vision

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Då har du kommit rätt! Hos oss genomsyrar värdeorden mod, hjärta och trovärdighet allt vi gör. Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg.

Lediga tjänster
Anställda på Business Vision ler och skrattar.
Glada anställda på Business Vision

Vilka är vi?

Business Vision är en komplett och innovativ helhetsleverantör inom data och analys med visionen om att göra det enklare för verksamheter att ta beslut genom att bli mer datadrivna. Som en komplett partner levererar vi hela kedjan från att hämta, lagra, förädla, visualisera och tillgängliggöra data. Som en innovativ partner erbjuder vi alltid ny och modern teknologi, metodiker och affärsmodeller – något som kräver kontinuerliga och betydande investeringar i kompetens-, affärs- och plattformsutveckling.

För att vara den partner som vi eftersträvar i vår affärsidé, både idag och i framtiden, krävs att våra värdeord Mod, Hjärta och Trovärdighet genomsyrar vår verksamhet och relationer med våra intressenter.

"Det absolut bästa med att arbeta på Business Vision är att varje individ syns och hörs, personligheten, kamratskapen och för att det är ett företag rikt på kompetens"

Mod

Vi letar alltid efter modiga vänner med hjärtat på rätt plats som vill arbeta i en spännande bransch! På Business Vision uppmuntrar vi våra anställda till att vara kreativa och nyfikna på att lära sig ny och rolig teknik, för att hela tiden utmana oss själva. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där du kommer att utvecklas och lära dig det senaste inom BI. Du kommer att ställas inför utmaningar men alltid ha härliga och kunniga kollegor nära tillhands.

Hjärta

Ödmjukhet och gemenskap gör oss till ett varmt och prestigelöst företag med en omtänksam och peppig företagskultur. Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi alltid strävar efter. Som företag utvecklas vi konstant och de anställda deltar i att styra den utvecklingen. Vi ser till att uppleva roliga saker tillsammans då vi helt enkelt tycker det är kul!

Trovärdighet

Vi är ärliga i allt vi gör, om vad vi vill och vad vi känner. Hos oss vill vi att varje medarbetare ska känna sig sedd och delaktig - att man har möjlighet att påverka och styra sin utveckling för att nå sina drömmar. Vi är ärliga mot våra kunder och mot varandra för långsiktiga och öppna relationer. Om du vill arbeta på ett företag som ständigt strävar efter att vara relevanta i framtiden tycker vi att du ska söka till oss.

För dig med några års erfarenhet

Arbetar du som Data Engineer, Data Analyst eller har annan gedigen erfarenhet inom Business Intelligence eller data warehousing? Läs om möjligheterna hos oss.

Nästa steg hos oss
En bild av två anställda på Business Vision som sitter och tittar på en datorskärm.
En bild över tre tidigare traineer på Business Vision som håller vi ballonger och bakom dem finns det massor av ballonger i taket.

För dig som vill påbörja din karriär inom BI

Varje år genomför vi två lyckade traineeprogram i syfte att under 6 månader utbilda blivande BI-konsulter och Azure Cloud Developers. Traineeprogrammet inom BI startar i september och traineeprogrammet inom Azure Cloud Development startar i februari.

Traineeprogram

Vart passar du in?

Trainee

Som trainee får du under ett halvår bekanta dig med alla verktyg som BI-konsulter arbetar med dagligen. Förutom miniprojekt, föreläsningar och utbildningar får du även följa våra BI-konsulter i deras arbetsdag.

Junior BI-konsult

Om du har 1-2 års erfarenhet av BI, gärna med kompetens inom Microsofts BI-plattform och vill arbeta på en arbetsplats där vi sätter din fortsatta utveckling inom Microsoft BI i fokus tycker vi att du ska söka dig till oss.

Senior BI-konsult

Som senior BI-utvecklare vet vi att du besitter en stor mängd kompetens och ett nätverk. Vi är öppna för förslag på hur vi tillsammans kan skapa värde för varandra!

Azure Cloud Developer

Som en Azure Cloud Developer kommer du att programmera, utveckla och designa molnlösningar baserat på Microsoft Azure. Du kommer att arbeta inom både frontend och backend, för att erhålla en bred kunskapsbank.

Vi söker alltid efter dig som brinner för backend, frontend, arkitektur, IoT, AI och visualisering. Förutom att arbeta som konsult finns det också möjlighet att delta i vår utveckling av befintliga och nya tjänster. Vi är väldigt lyhörda och tycker det är extra kul när våra konsulter kommer med egna idéer!

Lediga tjänster

Vad tycker våra medarbetare om att arbeta hos oss?

Intervju med Marcus

Intervju med Marcus

Marcus började som trainee hösten 2023. Efter att ha genomfört traineeprogrammet valde han att utveckla sig mer backend och dagarna fylls nu utav spännande kundprojekt. På Business Vision motiveras han av de varierande och lärorika arbetsuppgifterna.
Läs intervjun
Intervju med Kim

Intervju med Kim

Kim började som trainee hösten 2022. På vårt traineeprogram fick hon testa på många olika områden inom Business Intelligence och valde att fokusera mer på backend-delarna. Hon drivs av få utvecklas och trivs i den familjära och hjälpsamma företagskulturen.
Läs intervjun
Intervju med Johan

Intervju med Johan

Johan har arbetat på Business Vision i 10 år och beskriver organisationen som en varm och familjär atmosfär där det är högt i tak och korta beslutsled
Läs intervjun
Intervju med Anna

Intervju med Anna

Anna har arbetat på Business Vision sedan 2016 och tycker att det är de fantastiska kollegorna som sätter guldkanten på arbetslivet
Läs intervjun

50%

kvinnor (fler är varmt välkomna)

39

är snittåldern hos oss

6%

av vår tid lägger vi på kompetensutveckling

3 år

år sedan vi blev faddervärdar till en BI-kupa