Våra färdigpaketerade tjänster

Vi har utvecklat egna tjänster som vi tyckte saknades på marknaden och det finns alltid möjlighet att komplettera er lösning med dessa. Tjänstedesign ligger oss nära om hjärtat och tillsammans med våra kunder utvecklar vi befintliga och nya tjänster.

Boka möte
PRO(a)ACTRE(a)ACTMIMICA
Glada anställda på Business Vision

PRO(a)ACT - Intelligent inköpsanalys

PRO(a)ACT hjälper inköpare och upphandlare att lättare ta beslut genom att omvandla data till insikter. PRO(a)ACT förenklar arbetet med inköpsanalysen genom att automatisera kategoriseringen av era kostnader och förädla er data, för att ge er tid att analysera istället för att administrera. PRO(a)ACT har mångårig erfarenhet av att stötta företag med inköpskonsulting, dataintegrationer och AI. Utöver ledande inköpsanalystjänsten PRO(a)ACT erbjuder de även skräddarsydda lösningar och konsulttjänster inom inköp.

läs mer

RE(a)ACT - Molntjänst för fastighetsbolag

RE(a)ACT erbjuder fyra unika moduler med ett tillhörande rapportpaket med målet att skapa ett modernt beslutsstöd för de viktigaste besluts- & analysprocesser inom fastighetsbranschen.

Vi levererar modulerna som en SaaS-lösning, vilket innebär att ni endast behöver ansluta er data till RE(a)ACT anslutningspunkter. RE(a)ACTs användare ser tjänsten som smidig, enkel och de uppskattar att uppdateringar sker löpande för att modulerna alltid ska vara aktuella. Vinsten med att köpa beslutsstöd som tjänst är att ni redan från start vet exakt vad som kommer att levereras, till vilken kostnad samt hur tjänsten möter era behov. Andra viktiga fördelar är att tid från era medarbetare frigörs samt en låg TCO då er IT-avdelning inte behöver förvalta lösningen.

Vill du veta mer? Kontakta oss via knappen nedan.

Läs mer
Glada anställda på Business Vision
Glada anställda på Business Vision

MIMICA

MIMICA är vår portal för distribution av Power BI-rapporter och verktyg. Portalen möjliggör delning av rapporter med Power BI Embedded både internt och externt utan någon Power BI-licens.

Vill du att din verksamhet ska bli mer datadriven?

Boka gärna in ett möte med oss där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer datadriven. Vi erbjuder bland annat möten, demos, behovsanalyser och startpaket.

Kontakta oss