Power BI

Varför Power BI?

Power BI är marknadens ledande analys- och visualiseringsverktyg från Microsoft. Kärnegenskaperna hos Power BI är dess förmåga till mobilitet, interaktivitet samt visualisering. För att lyckas med kvantitativ analys måste man också vara bra på visualisering. Även om vi har fem olika sinnen är synen den överlägset största källan till intryck under vår dag, vilket även innefattar att se mönster och göra analyser. Våra konsulter på Business Vision är utbildade och certifierade inom Power BI och kan hjälpa er att förflytta er uppföljning och analys till Power BI.

Power BI
Power BI

NY E-GUIDE: FEM AVGÖRANDE OMRÅDEN FÖR EN LYCKAD IMPLEMENTERING AV POWER BI

Vid en implementering av Power BI finns det flera aspekter att begrunda. Beroende på hur er organisation vill använda verktyget inom verksamheten kan arbetssättet och därmed val av licensiering, arkitektur och riktlinjer variera. Vi har därför listat fem olika områden som kommer guida ert val. Det här vill du inte missa! Ladda ner E-guiden via knappen nedan.

Marknadsledande funktioner

Marknadsledande

Varje år publicerar det globala analysföretaget, Gartner en rapport över de bästa analys- och visualiseringsverktygen på marknaden. Microsoft har med Power BI tagit ett rejält kliv de senaste åren genom att vara absolut bäst och den mest ansedda applikationen när det kommer till analys och visualisering.

Se data på nya sätt

Med Power BI kan ni ansluta och skapa visualiseringar av er data i form av dashboards och rapporter som gör det enkelt att samarbeta, dela och fatta välgrundade beslut.

Åtkomst till insikter överallt

Med Power BI går det att publicera rapporter både lokalt eller till molnet och det går även att bädda in rapporter i appar och webbplatser. Det gör att det alltid finns möjlighet att ta del av rapporter och dashboards vart man än är.

Vill du veta mer om hur Power bi kan ta er verksamhet till nya höjder?

Lisa Cunningham, Partner och Marknad- & Försäljningschef

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er?

Lisa är ansvarig för leveransen och implementeringen av Power BI. Kontakta gärna henne

om ni vill veta hur vi skulle kunna hjälpa er med hänsyn till er befintliga lösning samt

era nuvarande och framtida behov.