Microsoft Power Platform

Varför Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform är en innovativ plattform som erbjuder fyra kraftfulla beståndsdelar: Power BI, Power Apps, Power Automate och Power Virtual Agents. Genom att delarna kombineras skapas möjligheter att ta sin an affärsutmaningar som tidigare inte var möjligt. I Power Platform erbjuds "low-code" som innebär att automatgenererad kod skapas genom grafiska användargränssnitt och konfiguration istället för traditionell handkodad datorprogrammering.


Ni behöver inte längre spendera tid och pengar på komplicerad utveckling. Med Microsoft Power Platform minskar era utvecklingskostnader och ni får effektivare processer, vilket gör att ni kan arbeta smartare och därmed frigöra tid till mer värdeskapande uppgifter.

Microsoft Power Platform

Power BI

I Power BI skapas nya insikter genom interaktiva och visuella rapporter och dashboards.

Power Apps

I Power Apps skapas och delas professionella applikationer snabbare än förr.

Power Automate

Med Power Automate kan ni automatisera manuella och tidskrävande uppgifter.

Power Virtual Agents

Utan kod skapar ni intelligenta chattrobotar som svarar kunder eller medarbetare direkt.

Hur hjälper vi er?

Vi på Business Vision hjälper vi er att bygga flöden och applikationer för att effektivisera era interna processer. Det gör att ni exempelvis kan använda plattformen för inmatning av nyckeltal, projektanmälningar, semesteransökningar och uppföljning av hållbarhetsmål. Det är helt enkelt fantasin som sätter stopp för vad som är möjligt!

Lisa Cunningham, Partner och Marknad- & försäljningschef

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att ha allt samlat på en plats, automatisera specifika uppgifter eller helt enkelt ta steget in i framtiden, är Microsoft Power Platform något för ditt företag!


Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Boka gärna in ett möte med Lisa där hon berättar mer i detalj hur vi effektiviserar era just era processer med Microsoft Power Platform.