Handel

Med över 20 års erfarenhet har vi hjälpt kunder inom flera olika branscher. Läs om vår erfarenhet inom handel!

Boka möte
En bild på en kille på Business Vision som sitter i ett mötesrum bredvid två kollegor.

Business Intelligence inom handel

Business Intelligence handlar kort och gott om att förvandla all verksamhetsdata till kraftfulla insikter för att enklare kunna ta värdeskapande beslut. Kopplat till handel erbjuder BI en möjlighet att effektivt kunna uppfylla kundernas föränderliga behov, snabbt anpassa er efter marknaden och ta mer datadrivna beslut.

Vi kan hjälpa er att...

Erhålla nya insikter om kunderna

Med hjälp av er data, maskininlärning och Power BI kan vi ge er en helhetsbild av era kunder som gör att ni kan förutse kundbehov och öka kundlojaliteten.

Öka kunskapen hos medarbetarna

Vi kan skapa mobila appar eller erbjuda rätt samarbetsverktyg till era medarbetare för att de ska få rätt information och kunskap om hur kundservicen kan bli exceptionell.

Bli mer innovativa

Med nya och moderna tekniker är möjligheterna för att utvecklas oändliga. Varför inte maximera kundupplevelsen i butik med hjälp av AI och IoT?

Analysera besöksdata

Med hjälp av IoT-sensorer är det möjligt att räkna in- och utpasserande och prediktera antalet besökare i era butiker. Det skapar en lönsamhet där beläggningen kan anpassas efter er besöksdata.

Effektivisera planeringsprocesserna

Att implementera verktyg för budget, prognos och planering i kombination med Business Intelligence ger er ett proaktivt arbete med operativ och finansiell planering – för en mer värdeskapande process.

Optimera er försörjningskedja

Vi kan leverera en helhetsbild över er försörjningskedja, från er lagerverksamhet till det sista leveranssteget. Det resulterar i nya möjligheter, ett proaktivt beslutsfattande och en effektivisering.

Stora möjligheter med en helhetsleverantör inom data och analys

Vi är en helhetsleverantör inom data och analys vilket innebär att vi kan leverera lösningar från "ax till limpa" - hämta, lagra, förädla och visualisera er data. Vi kan exempelvis migrera er data till molnet, förädla, koppla på IoT och ta fram nya insikter med AI för att sedan visualisera er data i Power BI. Med vår breda kompetens och erfarenhet är vi experter på att skräddarsy lösningar efter verksamheters behov.

Kontoret Stockholm
AMF Fastigheter

Vitamin Well effektiviserade sina processer

Vi hjälpte Vitamin Well genom att implementera en plattform för budget, prognos och planering för en effektivare och mer värdeskapande process.

Läs kundcase