Industri

Med över 20 års erfarenhet har vi hjälpt kunder inom flera olika branscher. Läs om vår erfarenhet inom industri!

Boka möte
En bild på en kille på Business Vision som sitter i ett mötesrum bredvid två kollegor.

Business Intelligence inom industri

Business Intelligence handlar kort och gott om att förvandla all verksamhetsdata till kraftfulla insikter för att enklare kunna ta värdeskapande beslut. Kopplat till industribranschen erbjuder BI exempelvis en möjlighet att centralisera den decentraliserade verksamheten, analysera strömmande data för en mer övergripande bild och effektivisera.

Vi kan hjälpa er att...

Centralisera verksamheten

Genom att sammankoppla er interna data med tredjepartsinformation kan ni analysera och prediktera flödet av tjänster & material. Ni kan även jämföra projekt och budgetar oavsett område, för en lättare projektplanering.

Prediktera underhåll

Vi kan koppla på AI och IoT i lösningen som gör att ni kan prediktera ert underhåll. Det resulterar i en effektiv drift, minskade underhållskostnader och en möjlighet att undvika dyra driftstopp.

Långtidslagra

Vi långtidslagrar era dokument och rapporter för att de ska skyddas mot förlust av data, säkra tillgängligheten för användarna och för att ni ska kunna följa nationella regler och regulationer.

Effektivisera driften

Förenkla uppföljningen och rapporteringen för er drift. Genom lättöverskådliga rapporter i Power BI kan ni bli mer effektiva och enklare ta beslut.

Analysera strömmande data

Vi hjälper er att skicka data från exempelvis vikter eller laster från större maskiner eller vågar till molnet för en mer övergripande analys och en möjlighet att ta till konkreta åtgärder.

Bygga driftsäkra system för tjänster

Vi kan bygga ut era egna interna system för att lättare integrera med viktig data. Vi kan exempelvis bygga appar för att registrera drönarkörningar eller identifiera objekt som är felpositionerade.

Stora möjligheter med en helhetsleverantör inom data och analys

Vi är en helhetsleverantör inom data och analys vilket innebär att vi kan leverera lösningar från "ax till limpa" - hämta, lagra, förädla och visualisera er data. Vi kan exempelvis migrera er data till molnet, förädla, koppla på IoT och ta fram nya insikter med AI för att sedan visualisera er data i Power BI. Med vår breda kompetens och erfarenhet är vi experter på att skräddarsy lösningar efter verksamheters behov.

Kontoret Stockholm
AMF Fastigheter

Envirotainer fick en robust, enkel och skalbar lösning med Jet Analytics

Envirotainer var i behov av att kunna konsolidera koncernen med bibehållen detaljering. Lösningen blev Jet Analytics från Insight Software, ett unikt automation-verktyg.

Läs kundcase