Övriga tjänsteföretag

Med över 20 års erfarenhet har vi hjälpt kunder inom flera olika branscher. Läs om vår erfarenhet inom övriga tjänsteföretag!

Boka möte
En bild på en kille på Business Vision som sitter i ett mötesrum bredvid två kollegor.

Business Intelligence inom övriga tjänsteföretag

Business Intelligence handlar kort och gott om att förvandla all verksamhetsdata till kraftfulla insikter för att enklare kunna ta värdeskapande beslut. Kopplat till övriga tjänsteföretag erbjuder BI bland annat en möjlighet att effektivisera och erhålla en helhetsbild över hela verksamheten för att lättare kunna analysera data från olika system.

Vi kan hjälpa er att...

Erhålla nya insikter om kunderna

Med hjälp av er data, maskininlärning och Power BI kan vi ge er en helhetsbild av era kunder som gör att ni kan förutse kundbehov och öka kundlojaliteten.

Öka kunskapen hos medarbetarna

Vi kan skapa mobila appar eller erbjuda rätt samarbetsverktyg till era medarbetare för att de ska få rätt information och kunskap om hur t.ex. kundservicen kan bli exceptionell.

Bli mer innovativa

Med nya och moderna tekniker är möjligheterna för att utvecklas oändliga. Vi kan tillgängliggöra data till rätt personer vid rätt tillfälle för att ni enklare ska kunna ta beslut!

Identifiera trender

Vi kan öka er förståelse för marknaden genom att bygga en modern BI-plattform i Azure och koppla på Power BI. Det leder till att ni kan identifiera trender och ta till proaktiva åtgärder.

Effektivisera planeringsprocesserna

Att implementera verktyg för budget, prognos och planering i kombination med Business Intelligence ger er ett proaktivt arbete med operativ och finansiell planering – för en mer värdeskapande process.

Få allt på ett ställe

Med hjälp av Business Visions intelligenta integrationsplattform kan ni erhålla en samlad bild över all er data relaterat till era fastigheter i ett och samma verktyg.

Stora möjligheter med en helhetsleverantör inom data och analys

Vi är en helhetsleverantör inom data och analys vilket innebär att vi kan leverera lösningar från "ax till limpa" - hämta, lagra, förädla och visualisera er data. Vi kan exempelvis migrera er data till molnet, förädla, koppla på IoT och ta fram nya insikter med AI för att sedan visualisera er data i Power BI. Med vår breda kompetens och erfarenhet är vi experter på att skräddarsy lösningar efter verksamheters unika behov.

Kontoret Stockholm
AMF Fastigheter

Lassila & Tikanoja fick en modern IoT-plattform

Vi hjälpte L&T att accelerera deras resa inom IoT och energiuppföljning genom att utveckla en modern och flexibel lösning på Microsoft Azure IoT-plattform och visualisera energidata i Power BI.

Läs kundcase