Våra konsulttjänster

Vi har BI-konsulter med expertis inom avancerad dataanalys och visualisering, IT-arkitektur,

integrationer, AI och IoT. Vi anpassar våra konsulttjänster för just er verksamhet.

Vilka Konsulttjänster vi erbjuder

I 20 år har vi arbetat med utveckling inom Business Intelligence och Data Analytics. Vi har stöttat våra kunder med allt ifrån att samla in, lagra, analysera, träna, strukturera, presentera och distribuera data. Vårt dedikerade fokus på Microsofts BI-plattform och Azure ger oss unik spetskompetens och vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt kompetensutveckla våra konsulter, för att de ska kunna möta era behov av kompetens både där ni befinner er idag och vilka möjligheter ni har i framtiden. Vi erbjuder konsulter med expertis inom olika områden för heltidsuppdrag, men vi vill också utmana den traditionella bilden av en konsult på heltidsuppdrag genom skräddarsydda BI-team och mentoring! Det är viktigt för oss att kunna tillgodose olika typer av behov och budgetkrav genom att erbjuda anpassade konsulttjänster för just er verksamhet.

Kristin har mångårig erfarenhet av att tillsätta rätt kompetens på rätt plats. Kontakta henne om ni vill veta vad som passar just er verksamhet eller om ni bara är nyfikna på att höra mer om våra konsulttjänster.

Kristin Hansson, Vice VD

Skräddarsytt BI-team

Genom att fördela en heltidstjänst på flera konsulter kan ni avancera inom flera områden samtidigt. Låt säga att ni vill komma igång med Power BI, men samtidigt vill undersöka möjligheten att flytta er utvecklingsmiljö till Azure. Då fördelar vi en heltidstjänst på att utbilda er inom Power BI samt stötta er i införandet av verktyget, samtidigt kikar vi på förutsättningarna för att påbörja en migrering till Azure. Ni avgör om fördelningen ska vara 50/50, 60/40 eller något helt annat.

Mentoring

Vi erbjuder mentoring för att kunna vägleda företag att ta nästa steg med en viss typ av teknik, t.ex. med Power BI eller AI. Anta att ni vill komma igång med Power BI men vet inte hur ni ska göra det på bästa sätt. Då kan vi hjälpa er med både utbildning och planering med införande av verktyget i organisationen.

Expertresurs

Vi erbjuder konsulter med expertkompetens inom ett visst område för uppdrag. Låt säga att ni redan har ett arbetsteam på er IT-avdelning men att kompetens inom Azure saknas. Här kan vi tillsätta en konsult på heltid (eller i den omfattning ni önskar) i ert arbetsteam med erfarenhet inom Azure för att göra ert team komplett.

Psst… Vi har skapat detta erbjudande för att möjliggöra er förändringsresa mot att bli datadrivna genom att anlita en enda heltidstjänst.

Ni kan naturligtvis skala upp och ner ert engagemang vid behov! 

Vi har bland annat kompetens inom:

aZURE

Azure AD Configuration

Azure Blob

Azure Cognitive Services API

Azure Data Factory

Azure Data Lake

Azure Databricks

Azure Integration

Azure Log Analytics

Azure Logic Apps

Azure Machine Learning Studio

Azure SQL DB

Azure Synapse

sql

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server Analysis Services Multidimensional (SSAS) + MDX

Microsoft SQL Server Analysis Services Tabular (SSAS) + DAX

Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS)

Microsoft SQL Server Management Studio

Microsoft SQL Server Reporting Services (SSRS)

T-SQL

öVRIGT

Machine Learning

Python

IoT / Event Hubs

Power BI (Reports, Desktop, Embedded, Gateways)

Excel

VBA

Stream Analytics

Snowflake

Kimball

Microsoft Team Foundation Server (TFS)

Devops

TimeXtender

Jet Analytics

Så här fungerar skräddarsydda BI-team:Tillsammans möjliggör vi er

förändringsresa till att bli mer datadrivna