Fyra snabba med Magnus

Här nedan kan du läsa tre snabba frågor med Magnus om hur det är att arbeta med BI & Analytics hos just oss!

Lediga tjänster
Fyra snabba med Magnus

Vad är din roll på Business Vision idag?

Jag arbetar som teknisk projektledare och är kundansvarig för några av Business Visions kunder.

Vad driver dig att ständigt fortsätta utvecklas inom Data & Analytics?

Det är ett väldigt spännande område som aldrig står still. Något jag värdesätter högt i min roll är att man får möjlighet att lära sig mer om andra verksamheter och nya tekniker. I början av min tid på Business Vision var jag mer intresserad av tekniken, ju mer teknik jag lärde mig desto mer intresserad blev jag av att förstå hur jag skulle hjälpa mina kunder, d.v.s. förstå deras verksamhet.

Hur upplever du att Business Vision stöttar dig i din kompetensutveckling?

Business Vision är ett företag som uppmuntrar till utbildning, dels för att behålla personal men också för att vara konkurrenskraftiga på alla nya områden som dyker upp. De senaste åren har Business Vision expanderat sina expertområden väldigt mycket!

Om du får frågan varför du valt att arbeta på just Business Vision, vad svarar du då?

En bra arbetsgivare som ser till helheten! Det handlar inte bara om pengar, utan ledningsgruppen försöker se till att samtliga medarbetare växer, trivs med sina roller och utvecklas. Ett rättvist bolag helt enkelt.

Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter. Vi letar alltid efter modiga vänner med hjärtat på rätt plats som vill arbeta i en spännande bransch! Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen.