Tre snabba med Anders

Anders arbetar som senior BI-konsult på Business Vision. Här nedan kan du läsa tre snabba frågor om hur det är att arbeta med BI & Analytics hos just oss!

Lediga tjänster
Tre snabba med Anders

Vad motiverar dig till att arbeta som senior BI-konsult på just Business Vision?

Under de 12 år jag arbetat på Business Vision har jag aldrig känt att jag stått stilla och stampat. Det har ständigt funnits stimulerande utmaningar - jag har fått lära mig nya branscher och nya tekniker allt eftersom nya kunder tillkommit och BI-området utvecklats framåt. Det har alltid funnits en uppmuntran från Business Vision att jag som anställd ska få utrymme att lära mig mer och utvecklas. Att det dessutom är ett företag med en väldigt familjär och trivsam stämning bidrar starkt positivt till den sociala aspekten av arbetet - det är högt i tak och kollegorna är tillmötesgående och hjälpsamma.

Hur vässar du dina kunskaper för att hänga med i utvecklingen BI & Data Analytics?

Jag anser att det ligger på ens personliga ansvar att följa med i nyhetsflödet kring det arbetsområde vi agerar inom, så där får jag börja. När man väl identifierat ett område som man tycker verkar spännande har jag alltid upplevt det som att Business Vision har varit väldigt mån om att låta sina anställda få chansen att utveckla dessa färdigheter och fördjupa sig i det man tycker verkar spännande. Om jag har intresse brukar det vara möjligt att få delta i ett projekt gentemot kund där denna färdighet sätts på prov, för att jag ska kunna få en praktisk möjlighet att arbeta med det jag själv är intresserad av att lära mig mer om.

Trovärdighet är ett av våra värdeord, hur genomsyrar det vårt företag enligt dig?

Vi har en öppen och ärlig kommunikation både internt och externt. Det är ingen idé att försöka påskina att vi kan allt, utan bättre att erkänna de kunskapsluckor vi har och sedan jobba för att åtgärda dem.

Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter. Vi letar alltid efter modiga vänner med hjärtat på rätt plats som vill arbeta i en spännande bransch! Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen.