Tre snabba med Lena

Lena arbetar som senior BI-konsult på Business Vision. Här nedan kan du läsa tre snabba frågor om hur det är att arbeta med BI & Analytics hos just oss!

Lediga tjänster
Tre snabba med Lena

Vad motiverar dig till att arbeta som senior BI-konsult på just Business Vision?

För mig har problemlösning alltid varit en drivkraft och BI & Data Analytics är områden som erbjuder utmaningar som matchar mina behov. På Business Vision har vi ett väldigt kreativt arbetsklimat och diskuterar ofta med varandra vilket gör att man får ett stort kunskapsutbyte. För mig betyder också den goda stämningen mycket på en arbetsplats och på Business Vision tycker vi om varandra och har väldigt kul ihop.

Hur vässar du dina kunskaper för att hänga med i utvecklingen inom BI & Data Analytics?

Det roligaste med det här jobbet är att det alltid händer någonting nytt, det uppstår nya problem att lösa och tekniker kommer och går. Ingen dag den andra lik och för det behövs en ständig självutveckling. På Business Vision har vi en hel del internutbildning, men vi har också möjlighet att gå externa kurser eller avsätta tid för självstudier inom ett specifikt område. Det bästa är förstås om man får användning av sina nya kunskaper i ett projekt i närtid.

Hjärta är ett av våra värdeord, hur upplever du att det genomsyrar vårt företag?

För våra kunder betyder hjärta bland annat snabb och komplikationsfri supporthjälp och där vet jag att vi fått bra betyg. Internt kan hjärta betyda att vi ser till att vi har en trivsam och stöttande arbetsmiljö för alla medarbetare.

Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter. Vi letar alltid efter modiga vänner med hjärtat på rätt plats som vill arbeta i en spännande bransch! Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen.