Envirotainer

Med Jet Analytics får beslutsfattare runt om i världen enhetlig & korrekt information

Boka möte

Envirotainer är den globala marknadsledaren inom säkra kyllösningar för läkemedelstransport. Företaget var i behov av att kunna konsolidera koncernen med bibehållen detaljering. Lösningen blev Jet Analytics från Insight Software, ett unikt automation-verktyg. Läs mer om hur lösningen hjälpte Envirotainer via knappen nedan.

Utmaning

Med fyra svenska bolag och ytterligare tio dotterbolag runt om i världen har Envirotainer en utmaning i att kunna konsolidera koncernen med bibehållen detaljering. Envirotainer använder Microsoft Dynamics Navision både on-premise och i Azure. För att kunna sammanställa koncernen i ett data warehouse behövdes en robust, enkel och skalbar lösning. Robust innebär att lösningen ska vara välprövad och stabil, enkelheten gör att lösningen snabbt kan implementeras och förändras. Slutligen leder skalbarheten till att lätt kunna lägga till nya bolag och entiteter.

Lösning

Lösningen för Envirotainer blev Jet Analytics från Insight Software, ett unikt automation-verktyg som enkelt går att koppla ihop med Microsofts CRM- och ERP-system för att möjliggöra Business Intelligence. Jet Analytics erbjuder en nyckelfärdig installation som kan användas samma dag och vid installation finns allt på plats direkt, vilket gör att det går att komma åt färdiga projekt med kuber, datalager och rapporter som är anpassade för rapportering och analys.

Resultat

Beslutsfattare runt om i världen kan nu få enhetlig och korrekt information som uppdateras löpande timme för timme. Lösningen är baserad på Microsoft BI och rapporteringen sker främst med Power BI.