Data Engineer

Stockholm och Göteborg

Konsult inom data engineering

Business vision växer så det knakar och vill fortsätta utvecklas tillsammans med dig. Vi är en helhetsleverantör inom data och analys med kontor i både Stockholm och Göteborg. Vi är ett konsultföretag med varm gemenskap fokuserade på Business Intelligence och framför allt Microsofts plattform med Azures alla tjänster i fokus. Nu vill vi bli fler som kan ta sig an nya spännande projekt inom området.

Är du en erfaren utvecklare som har bra koll på databaser och molntjänster?

Då kanske du är vår nästa Data Engineer. På Business Vision har du möjlighet att utvecklas och arbeta med verktyg i framkant som Azure, Snowflake och Databricks. Vi är stolta över att vara ett konsultföretag med en familjär företagskultur där våra värdeord mod, hjärta och trovärdighet genomsyrar hela verksamheten. Vi har en stark sammanhållning där vi hjälper varandra, tillsammans tar ansvar för våra leveranser och alltid jobbar för att alla våra kollegor ska känna glädje över sitt jobb. Om du vill veta mer hur vi arbetar för att främja worklife balance rekommenderar vi att lära vår HR chef Annelie Bergman bloggpost, här.

För att lyckas som data engineer på business vision

  • Har en relevant akademisk utbildning
  • Har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling inom DW/BI
  • Är skicklig på DW-/datamodellering och ETL-/ELT-processen (Microsoft Azure, Azure Data Factory, Function Apps, Logic Apps)
  • Har god kunskap i SQL, Python, Javascript eller C#
  • Gillar att anta utmaningar, är en social problemlösare och trivs med att jobba nära kund
  • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan idag!

Ansök