Startpaket IoT

Vi erbjuder spetskompetens inom Internet of Things (IoT)

och skapar helhetslösningar för en säkrad framtid

Andreas Bergman, Produktansv. IoT

IoT skapar nya möjligheter för din verksamhet

Internet of Things är inte endast en trendig teknologi längre, utan börjar numera användas av allt fler företag för att förbli konkurrenskraftiga. Med IoT kommer din verksamhet bli mer effektiva, säkrare, utvecklas mer hållbart och helt enkelt optimeras till det bättre! Våra specialister med spetskompetens inom IoT och erfarenhet från flera projekt, kan tillsammans med er skräddarsy lösningen efter just era behov.


Ställ gärna dina frågor till Andreas, specialist och produktansvarig för IoT, om du vill veta mer om möjligheterna med IoT.

Startpaket för att upptäcka fördelarna med IoT

För att få ett bättre beslutsunderlag och en möjlighet till utvärdering inför en större implementation erbjuder vi ett IoT-startpaket med en inledande workshop. Startpaketet ger er en uppfattning om hur IoT-lösningen fungerar i praktiken och vilka fördelar det finns för er att implementera just IoT.

IoT-startpaket

I det här startpaketet skapar vi en PoC (proof of concept) baserad på er data för att ge er en uppfattning om hur IoT-lösningen fungerar i praktiken och vilka fördelar som skapas. Första steget en kostnadsfri analysworkshop för att djupdyka i era behov.

Efter genomfört startpaket och workshop kommer ni att ha:

  • En översiktlig referensarkitektur för er IoT-plattform
  • Uppsatta Azure nyckelresurser förberedda för ert ändamål
  • En fungerande PoC för en (strömmande) datakälla
  • Kostnads/tidsestimat och roadmap

Vill du veta priset för startpaketet och få mer detaljerad information av innehållet?

Vi skapar nya möjligheter med er sensordata

Med hjälp av IoT kan era fastigheter förses med sensorer som samlar in och registrerar olika former av stimulanser från omvärlden, för att vi ska kunna skapa innovativa lösningar. Lösningarna kan till exempel bidra till smartare energiuppföljning, effektivisering av fastigheter eller en möjlighet att optimera processer. Vi har erfarenhet från flera kunder som verkar inom fastighetsbranschen, läs om några om våra lösningar nedan.

Artikel: Tre viktiga faktorer att begrunda för en framtidssäkrad IoT-lösning

Hur börjar man nyttja möjligheterna med IoT på bästa sätt? I den här artikeln beskriver vi tre viktiga aspekter att begrunda innan du investerar i en IoT-lösning. Ladda ner artikeln via knappen nedan.

Tidigare lösningar

Fabege

Interaktiva driftkort baserat på data från både transaktionella system och ostrukturerade datakällor.

HSB

Energieffektivisering där data hämtas från Metry. Power BI-rapporterna nås med autentisering via BankID.

VASAKRONAN

Varit en del av det konsortium som utvecklat REC (RealEstateCore). Arbetat med IoT-data i deras implementation av REC (IDUN).

AMF Fastigheter

En skalbar och flexibel integrationsplattform i Azure där data hämtas och orkestreras från diverse datakällor.

AKADEMISKA HUS

En IoT-lösning som innefattar IoT Edge p.g.a. känslighet i data. Här kommer även maskininlärning användas på hårdvaran.

L&T

En robust IoT-plattform för energiuppföljning där data lagras och bearbetas för att sedan visualiseras i Power BI.

Ny artikel: EFFEKTIV KONTROLL ÖVER ER BESÖKSDATA UNDER COVID-19

Vi har skrivit en artikel om mervärdet med att styra sin besöksdata med hjälp av IoT. Läs om vilka

förutsättningar som skapas för din verksamhet och dina fastighetsbesökare!

Våra SAMARBETspartners

Metry

Metry digitaliserar tillgången till energidata och hjälper fastighetsbranschen att bli mer energismart. Samarbetet innebär att Metry samlar in data och vi bygger moderna dataplattformar.

Digital Nordix

Företaget Digital Nordix är en IoT-operatör som levererar robusta IoT-uppkopplingar i form av abonnemangstjänster i flera länder. Tillsammans levererar vi helhetslösningar inom IoT-området.

Skyresponse

Skyresponse ser till att larm och händelser åtgärdas i tid via deras molntjänst för IoT. Ett beprövat nordiskt larm- och händelsehanteringsprogram inom personvård, säkerhet och IoT.

Microsoft

Vi är stolta över vårt starka samarbete med Microsoft. Vi använder oss av Microsofts IoT-portfölj med hanterade tjänster och plattformstjänster för att skapa snabba, säkra & skalbara IoT-lösningar.

Andreas Bergman, Produktansv. IoT

VILL NI UTFORSKA MÖJLIGHETERNA MED IOT?

Andreas är produktansvarig för IoT. Kontakta honom om ni är intresserade av att veta mer och hur vi skulle kunna hjälpa er organisation.