INKÖPSANALYS

Nya insikter med hjälp av detaljerade verktyg för inköpsanalys från PRO(a)ACT

Om Fabege

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kommersiella lokaler och fastighetsutveckling. Fabege äger fastigheter till ett värde av mer än 30 miljarder kronor och har 1 miljon kvadratmeter uthyrningsområde.

”Vi hade behov av att analysera fakturadata tillsammans med leverantörsinformation som hållbarhetsgranskning, kreditinformation och avtalsinformation.

Med PRO(a)ACT fick vi tillgång till interaktiva rapporter och möjlighet till självbetjäning utan att implementera ett kostsamt projekt”.

- FABEGE

Utmaning

Fabege hade tidigare ett statiskt rapporteringsverktyg men behövde en mycket mer flexibel lösning. De hade flera källor till fakturadata, leverantörsinformation och kreditinformation.lösning

Vi levererade en tids- och kostnadseffektiv lösning med vår anpassade tjänst för inköpsanalys - PRO(a)ACT. Vi byggde en integration med affärssystemet som kopplar samman miljontals data rader.


Resultat

Med PRO(a)ACT kan Fabege nu ta del av färdiga interaktiva rapporter. De kan även bygga egna rapporter i både Power BI och direkt i Excel på ett intuitivt och enkelt sätt. De sparar genom detta mycket tid eftersom all data är integrerad till en enda punkt samtidigt som det möjliggör att alla nu kan se den senaste versionen av tillgänglig data.

Kim Grandell

Nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer om PRO(a)ACT? Kontakta Kim eller läs mer och testa PRO(A)ACT helt gratis