Vilka vi är

Vi gör det enkelt att ta beslut

Business Vision vill bidra till att fler företag blir datadrivna. Med mod erbjuder vi moderna och smarta helhetslösningar så att våra kunder kan ta upplysta beslut i en komplex vardag. Vi verkar som en trovärdig partner till beslutsfattare i stora och små organisationer. Vi möter alltid våra kunders utmaningar med hjärta! – Med Business Vision är det enkelt att ta beslut.


Vi har varit verksamma inom Business Intelligence och Data Warehouse sedan vår start 1999. Vi eftersträvar positionen som våra kunders partner inom Business Intelligence och vårt mål är att i nära samarbete med våra kunder skapa lösningar som gör skillnad och genererar värde. Vi är stolta över att jobba tillsammans med några av Sveriges ledande varumärken inom branscher som Bank och Försäkring, Telecom, Fastigheter, Retail och Industri samtidigt som vi är Guldpartner med Microsoft.


En beslutsfattare behöver dagligen ta snabba och komplexa beslut. Med våra lösningar vill vi leverera hela bilden, för att dessa beslut ska vara välgrundade.

Våra värdeord

Trovärdighet

  • Vår gedigna kompetens på Microsofts plattform garanterar kvalitet och nytta för uppdragsgivaren.
  • På Business Vision formar vi våra egna vägar. Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen.
  • Vi ska vara ärliga i allt vi gör. Vi ska vara ärliga när det kommer till vad vi vill och vad vi känner. Vi ska vara ärliga mot kund och mot varandra för långsiktiga och öppna relationer.

Hjärta

  • Med hjärta, ödmjukhet och gemenskap i åtanke stöttar vi varandra att göra vårt allra bästa för våra kunder. Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter.
  • Vi antar alltid våra kunders utmaningar med hjärta!

Mod

  • Med mod är vi nyfikna, kreativa, drivna och strävar ständigt att hålla oss i teknikens framkant.
  • Vi vågar utmana oss själva att ekonomiskt, tidsmässigt och kompetensmässigt utvecklas för att ständigt vara relevanta.
  • Vi utmanar kontinuerligt vår affärsmodell för att säkerställa att vi kommer fira betydligt fler jubileer än vårt 20-årsjubileum.

våra medarbetare:

Kundansvarig / BI-konsult

Marknadskoordinator

Data Scientist / BI-konsult

Trainee

Senior BI-konsult

Produktansv. IoT / BI-konsult

HR-chef / Senior BI-konsult

Data Scientist / BI-konsult

Partner / Marknad- & försäljningschef

Fullstack-utvecklare / BI-konsult

BI-konsult

Partner / Senior BI-konsult

Regionansvarig Göteborg / BI-konsult

Partner / Senior BI-konsult

Partner / Specialist AI & IoT / Data Scientist

Senior BI-konsult

Data Scientist / BI-konsult

Partner / vVD

Partner / Utvecklingschef

Produktansv. Planacy / BI-konsult

Ekonomichef

Talangutveckling / Senior BI-konsult

BI-konsult

Senior BI-konsult

Data Scientist / BI-konsult

BI-konsult

Process- & Metodikansv./ Senior BI-konsult

Produktansv. Snowflake / Senior BI-konsult

Senior BI-konsult

Partner / Senior BI-konsult

BI-konsult