Är du redo för nästa steg?

Arbetar du som Data Engineer, Data Analyst eller har annan gedigen erfarenhet inom BI eller data warehousing? Vi är ett litet företag med snabba beslutsvägar, där du har stor påverkansmöjlighet och kontinuerlig kompetensutveckling!

Lediga tjänster
En bild på två anställda på Business Vision som sitter framför en datorskärm och tittar, pekar och samarbetar.
Dina möjligheterVåra värdeordIntervjuer med anställdaFörmånerAnsökan

Vilka är Business Vision?

Business Vision är en komplett och innovativ helhetsleverantör inom data och analys med visionen om att göra det enklare för verksamheter att ta beslut genom att bli mer datadrivna. Som en komplett partner levererar vi hela kedjan från att hämta, lagra, förädla, visualisera och tillgängliggöra data. Som en innovativ partner erbjuder vi alltid ny och modern teknologi, metodiker och affärsmodeller – något som kräver kontinuerliga och betydande investeringar i kompetens-, affärs- och plattformsutveckling.

För att vara den partner som vi eftersträvar i vår affärsidé, både idag och i framtiden, krävs att våra värdeord: Mod, Hjärta och Trovärdighet genomsyrar vår verksamhet och relationer med våra intressenter.

Glada anställda på Business Vision
Glada anställda på Business Vision

Dina möjligheter hos oss

Vi är ett företag med en varm organisationskultur och snabba beslutsvägar, där varje anställd har möjlighet att påverka företagets framtid med sina unika idéer. Det innebär att du aldrig slutar utvecklas hos oss - så länge det är det du vill!

För oss är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet att satsa på det kompetensområde man brinner för, eftersom det ger glada och motiverade medarbetare. Rörelsefriheten hos oss är stor, om våra medarbetare tycker att vi bör kompetensutveckla oss inom ett nytt område, då lyssnar vi. Att våga vara modig och nyfiken är något vi uppmuntrar till!

Mod

Vi uppmuntrar våra anställda till att vara kreativa och nyfikna på att lära sig ny och rolig teknik, för att hela tiden utmana oss själva. Genom våra partnerskap inom innovativa verksamheter som bl.a. Microsoft, Snowflake, Databricks, TimeXtender och Planacy, säkerställer vi att alltid ligga i teknikens framkant.

Hjärta

Ödmjukhet och gemenskap gör oss till ett varmt och prestigelöst företag med en omtänksam och peppig företagskultur. Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter.

Trovärdighet

Vi är ärliga i allt vi gör, om vad vi vill och vad vi känner. Hos oss vill vi att varje medarbetare ska känna sig sedd och delaktig - att man har möjlighet att påverka och styra sin utveckling för att nå sina drömmar. Vi är ärliga mot våra kunder och mot varandra för långsiktiga och öppna relationer.

Vad säger våra anställda om att jobba hos oss?

Fyra snabba med Magnus

Magnus Pettersson

Partner / BI-konsult
Läs intervju
Fyra snabba med Johanna

Johanna Persson

Produktägare Snowflake / BI-konsult
Läs intervju
Tre snabba med Lena

Lena Gustavsson

BI-konsult
Läs intervju
Tre snabba med Anders

Anders Åkerstedt

BI-konsult
Läs intervju

Förmåner

Vi erbjuder förmåner som maximalt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, komptid, tjänstepension, rekryteringsbonus, flexibla arbetstider och 30 semesterdagar efter två år.

Gemensamma aktiviteter

Varje vecka har vi en gemensam timme för kompetensutveckling för att kontinuerligt ta del av det senaste inom BI! Vi har även AWs, gemensamma middagar och träning samt åker på konferensresa varje år.

För en grönare framtid

Det är viktigt för oss att värna om vår planet. Vi har en miljöpolicy som innebär att vi har ett hållbart tänk avseende vårt kontor, våra resor och våra inköp. Dessutom hjälper vi självfallet våra kunder att flytta sina BI-lösningar till molnet som bidrar till ett mindre klimatavtryck samt bygga lösningar för att stödja ett hållbart arbete.

Vi söker alltid efter nya kollegor!

Vi letar alltid efter nya kollegor med hjärtat på rätt plats som vill arbeta på ett ödmjukt företag med en bred kunskapskultur. Har du en stor önskan om att kompetensutvecklas, få en större rörelsefrihet samt vill ge och få ny inspiration tycker vi att du ska skicka in en ansökan till oss.

Ansök
En bild över två händer som håller i en mobiltelefon.