Karriär

Nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Då har du kommit rätt! Hos oss genomsyrar värdeorden mod,

hjärta och trovärdighet allt vi gör. Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg.

50 %

kvinnor (fler är varmt välkomna)

BV är faddervärdar till en BI-kupa

39

snittålder

6%

av vår tid lägger vi på kompetensutveckling

Kristin Hansson, Vice VD

arbete för framtiden

Om du vill arbeta på ett företag som ständigt strävar efter att vara relevanta i framtiden tycker vi att du ska söka till oss. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att ta beslut genom att hjälpa dem bli mer datadrivna – och med de möjligheter som idag finns i molnet har detta aldrig varit mer spännande!

Traineeprogram

Är du redo för nästa steg hos oss?

Arbetar du som Data Engineer, Data Analyst eller har annan gedigen erfarenhet inom Business Intelligence eller data warehousing? Läs om möjligheterna hos oss!

Kultur

Med hjärta, ödmjukhet och gemenskap skapar vi värde för våra kunder. Vi ser alla våra anställda, för de är det viktigaste vi har. Därför är tydlighet, jämställdhet, utmaningar och glädje i arbetet något vi konstant strävar efter. Vi letar alltid efter modiga vänner med hjärtat på rätt plats som vill arbeta i en spännande bransch! Vi utvecklas konstant som företag och de anställda deltar i att styra den utvecklingen. Med mod är vi nyfikna, kreativa och drivna där vi alltid vill utmana oss själva. Vi ska vara ärliga i allt vi gör. Vi ska vara ärliga när det kommer till vad vi vill och vad vi känner. Vi ska vara ärliga mot kund och mot varandra för långsiktiga och öppna relationer. Våra kunder ska känna att de möter en trovärdig partner!


Traineeprogrammet på Business Vision

Sedan 2014 har Business Vision genomfört lyckade traineeprogram i syfte att under 6 månader utbilda blivande BI-konsulter. Som trainee hos oss får du en kickstart på din framtida BI-karriär. Under ett halvår får du möjligheten att bekanta dig med alla de språk, metoder och verktyg som vi BI-konsulter arbetar med dagligen.

Josefin började arbeta som trainee hos oss i september 2019. Kika på videon med henne där hon berättar om traineeprogrammet och vad hon arbetar med idag. Läs hela intervjun via knappen nedan.

vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där du kommer att utvecklas och lära dig det senaste inom modern BI. Du kommer att ställas inför utmaningar men alltid ha härliga och kunniga kollegor nära tillhands. Vi på Business Vision sätter våra konsulter i fokus. Vi kompetensutvecklar och coachar kontinuerligt då vi vill att du ska trivas och utvecklas i din roll som konsult hos oss. Vi ser också till att uppleva spännande och roliga saker tillsammans då vi helt enkelt tycker det är kul!


var passar du in?

Trainee

trainee


På vårt traineeprogram får du en kick-start på din framtida BI-karriär. Under ett halvår får du möjligheten att bekanta dig med alla de verktyg vi som BI-konsulter arbetar med dagligen. Förutom mini-projekt, före-läsningar och utbildningar får du även följa våra BI-konsulter i deras arbetsdag.

junior bi-konsult


Om du har 1-2 års erfarenhet av BI, gärna med kompetens inom Microsofts BI-plattform och vill arbeta på en arbets-plats där vi sätter din fort-satta utveckling inom Micro-soft BI i fokus tycker vi att du ska söka dig till oss. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg och kunder inom flera olika branscher. Vi sats-ar helhjärtat på Azure och ser gärna att du tycker denna plattform är lika spännande som oss.

full stack developer

I takt med att våra kunder vill förflytta sina lösningar till molnet och efterfrågan av BI-tjänster ökar finns det ett stort behov av personer som kan utveckla i flera olika programmeringsspråk. Hos oss får du en möjlighet att hjälp oss utveckla nya och befintliga tjänster.

bi-konsult


BI-utvecklare med lite längre erfarenhet är svåra att få tag på och därför satsar vi väldigt mycket på att våra konsulter ska trivas hos oss. Vi ser alla våra konsulter och gör alltid vårt bästa för att de ska få fortsätta att utvecklas i önskad riktning. Vi söker alltid efter kollegor som brinner för back-end, front-end, arkitektur, IoT, AI och visualisering. Förutom att arbeta som konsulter finns det också möjlighet att få delta i vår utveckling av befintliga och nya tjänster. Vi är väldigt lyhörda och tycker det är extra roligt när våra konsulter kommer med egna idéer!

senior bi-konsult


Som senior BI-utvecklare vet vi att du besitter en stor mängd kompetens och ett nätverk. Vi är öppna för förslag på hur vi tillsammans kan skapa värde för varandra!

Intervjuer med våra medarbetare

Anna BI-konsult

Anna Abrahamsson

Anna har arbetat på Business Vision i 4 år som BI-konsult och kundansvarig. Läs bland annat om hur en dag för henne ser ut och hur hon beskriver Business Visions organisationskultur.

Johan Utvecklingschef

Johan Klövstedt

Johan arbetar som partner och utvecklingschef och är inne på sin andra anställning på Business Vision. Läs om varför han valde att komma tillbaka och vad hans roller innefattar.

Lisa BI-konsult

Lisa Fåhraeus

Lisa arbetar som BI-konsult och är regionansvarig för vårt kontor i Göteborg. Läs om hur hennes vardag på västkusten ser ut och hur hennes resa på Business Vision har sett ut.

Kristin Hansson, Vice VD

INTRESSERAD AV BUSINESS VISION?

Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till Kristin om du intresserad av Business Vision, vill veta mer om våra tjänster eller har andra frågor eller funderingar.