Använd era sensorer

Vi har kunskap om hur ni kan lagra och arbeta med

den stora mängd data era sensorer genererar

Vi hjälper er med möjligheterna med IoT

IoT handlar om att förse till exempel byggnader med sensorer som samlar in och registrerar olika former av stimulanser från omvärlden, för att kunna skapa innovativa lösningar. Det kan till exempel bidra till en smartare energiuppföljning och effektivisering av fastigheter. De främsta anledningarna för organisationer att implementera IoT är möjligheterna att optimera processer, öka anställdas produktivitet samt att skydda information. Vi hjälper er att ta fram en IoT-arkitektur som passar just era behov.


IoT
Workshop IoT

Ny Artikel: Effektiv kontroll över er besöksdata under Covid-19

Vi har skrivit en artikel om mervärdet med att styra sin besöksdata med hjälp av IoT. Läs om vilka förutsättningar som skapas för din verksamhet och dina fastighetsbesökare!

Vad vi erbjuder

IoT-lösningar efter era behov

Det finns idag en stor mängd sensorer, anpassade för de mest skiftande miljöer och situationer, som gör datainsamling möjlig, Vi hjälper er med hela kedjan, från att samla ihop information till att skapa värde ur den. Vi använder Microsoft ledande IoT-plattform för att hantera er strömmande data. Detta tillsammans med maskininlärning och visualisering i Power BI, gör att kan vi leverera en interaktiv lösning. Kontakta Andreas Bergsman, Produktansvarig för IoT, för att diskutera era behov kring IoT,

Anderas Bergman, Produktansv. IoT
Workshop IoT

Startpaket och inledane workshop

Vi erbjuder en kostnadsfri workshop, AwA - Använd era sensorer, där våra arkitekter djupdyker i era nuvarande och framtida behov kring IoT, för att vi ska kunna ta fram ett förslag på en lösningsarkitektur. Om ni känner er redo efter workshopen påbörjar vi vårt värdefulla startpaket som ger er ett bättre beslutsunderlag inför en större implementation! Läs mer om innehållet i startpaketet och workshopen via knappen nedan - det absolut enklaste och mest kostnadseffektiva steget för att komma igång med IoT.

Artikel: Tre viktiga faktorer att begrunda för en framtidssäkrad IoT-lösning

Hur börjar man nyttja möjligheterna med IoT på bästa sätt? I den här artikeln beskriver vi tre viktiga aspekter att begrunda innan du investerar i en IoT-lösning. Ladda ner artikeln via knappen nedan!

Workshop IoT

Läs om hur vi hjälpte Lassila & Tikanoja med en IoT-plattform

Andreas Bergman, Produktansv. IoT

VILL NI UTFORSKA MÖJLIGHETERNA MED IOT?

Andreas är produktansvarig för IoT. Kontakta honom om ni är intresserade av att veta mer och hur vi skulle kunna hjälpa er organisation.