modernisera er bi

Ta hjälp med att börja använda moderna och effektiva lösningar

för Business Intelligence. Med Power BI kan er organisation få nya insikter.

Hur vi moderniserar er BI

Analys- och visualiseringsverktyg är avgörande för att kunna bli mer datadriven som organisation. Graden av enkelhet för att ta fram insiktsfulla rapporter ställer höga krav på underliggande faktorer som datamodellers struktur, komplexitet, namnterminologi och definition av centrala affärsregler. Vi är experter på front-end-leveranser och moderniserar er dataplattform genom att analysera era underliggande faktorer och implementera det marknadsledande verktyget, Power BI, för att hjälpa er organisation att få nya insikter.Power BI
Power BI

Ny E-guide: Fem avgörande områden för en lyckad implementering av Power BI

Vid en implementering av Power BI finns det flera aspekter att begrunda. Beroende på hur er organisation vill använda verktyget inom verksamheten kan arbetssättet och därmed val av licensiering, arkitektur och riktlinjer variera. Vi har därför listat fem olika områden som kommer guida ert val. Det här vill du inte missa! Ladda ner E-guiden via knappen nedan.

Vad vi erbjuder

Förflytta er uppföljning och analys till Power BI

Vi hjälper er att modernisera er uppföljning och analys med Power BI. Processen börjar med vår kostnadsfria workshop, AwA - Modernisera er BI, där vi går igenom er befintliga lösning samt nuvarande och framtida behov. Om ni känner er redo efter workshopen påbörjar vi vårt värdefulla startpaket som ger er ett bättre beslutsunderlag inför en större implementation! Vi har lång erfarenhet av att bygga BI-lösningar och levererar våra lösningar med mod, hjärta och trovärdighet. Läs mer om vårt startpaket och workshop via knappen nedan - den absolut bästa starten för att modernisera er uppföljning och analys!

Power BI Workshop

power bi mentoring

Power BI Mentoring är en paketerad tjänst som riktar sig mot företag som har ambitioner att ha anställda internt som kan bli skickliga inom Power BI. Detta kan göras i flera format, exempelvis workshops där vi handleder och utbildar er i hur man skapar användarvänliga rapporter och dashboards. Fokus ligger mycket på att lära ut best pratice kring modellering, storytelling och visualisering. Våra mentorer hjälper även till med frågeställningar avseende Power BI Governance, deployment-strategier samt licensieringsfrågor. Kika på videon till vänster för att förstå mer hur det fungerar!

B2B-portaler

DATARELAY är vår BI-tjänst som är speciellt utformad för att ge verksamheter möjligheten att kunna erbjuda analyser och insikter till sina externa användare på ett snabbt och enkelt sätt. Användare kan ta del av analyser via interaktiva och automatiskt uppdaterade Power BI-rapporter eller genom vanliga statiska filer som PDF, PowerPoint, Excel, Word m.fl. Läs mer på DATARELAYs hemsida.


Vi kan även hjälpa er att bygga upp egna B2B-portaler utefter era behov. Kontakta oss för att se vilken lösning som passar er bäst.

DATARELAY
Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Nyfiken på hur Power BI och de andra verktygen i Microsoft Power Platform

kan effektivisera er rapportering och era processer?

Intresserad av utbildning inom Power BI?

Vi håller både i Dashboard in a Day i samarbete med Microsoft och i

en anpassad utbildning för 15 deltagare från samma företag.

Välkommen att boka det som passar er!

Power BI

Varför Power BI?

Power BI är marknadens ledande analysplattform från Microsoft. Kärnegenskaperna hos Power BI är dess förmåga till mobilitet, interaktivitet samt visualisering. För att lyckas med kvantitativ analys måste man också vara bra på visualisering. Även om vi har fem olika sinnen är synen den överlägset största källan till intryck under vår dag, vilket även innefattar att se mönster och göra analyser. Våra konsulter på Business Vision är utbildade och certifierade inom Power BI.

Marknadsledande

Varje år publicerar det globala analysföretaget, Gartner en rapport över de bästa analys- och visualiseringsverktygen på marknaden. Microsoft har med Power BI tagit ett rejält kliv de senaste åren genom att vara absolut bäst och den mest ansedda applikationen när det kommer till analys och visualisering.

Se data på nya sätt

Med Power BI kan ni ansluta och skapa visualiseringar av er data i form av dashboards och rapporter som gör det enkelt att samarbeta, dela och fatta välgrundade beslut.

Åtkomst till insikter överallt

Med Power BI går det att publicera rapporter både lokalt eller till molnet och det går även att bädda in rapporter i appar och webbplatser. Det gör att det alltid finns möjlighet att ta del av rapporter och dashboards vart man än är.

Nyfiken på hur ni kan få nya insikter?

Oavsett verktyg i Microsofts BI-plattform (SharePoint, SSRS, Excel med flera) kan vi hjälpa er organisation att få nya insikter. Vi är experter på att bygga beslutstödssplattformar där vi integrerar in de rapportverktyg er organisation har tillgängligt. Vi är intresserade av att höra om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er!

Lisa Cunningham, Partner / Marknad- & Försäljningschef

Kontakta Lisa!

Lisa är partner och ansvarig för marknad- och försäljning.

Kontakta gärna henne om ni vill veta mer.

Gör det enkelt att ta beslut!